Wpis z mikrobloga

Co się #!$%@?ło. Wsiadam do autobusu i widzę takiego kolesia na oko 55 lat, siwego, z bliznami po trądziku. No nic, różni ludzie jeżdżą autobusem xD. Siadam przed nim ale że słońce mocno świeciło to uciekłem na drugą stronę autobusu i tak się złożyło, że na lewo od tego kolesia. Koleś co chwila poprawiał koszulę co mnie zdziwiło.

Wsiadła na nastepnym przystanku parka i usiadła przed nim. Koleś już po następnym przystanku miał gotowy sprzęt na wierzchu i powoli zaczął sobie coraz lepiej robić ale na moje i jego nieszczęście ja to zauważyłem i polazłem po kierowcę xD

Koleś panicznie zaczął chować swój sprzęt a jak wróciłem z kierowcą to już nie było nic i jak mówiłem, żeby wysiadł i konia nie walił to nawet się nie tłumaczył tylko powiedział "nie wiem o co chodzi" i uciekł.

Także mirabelki i mireczki uważajcie na tajemniczego podwalacza w #bialystok

#coolstory ale takie bez morału
  • 36
@BlaZeR: @ccombat: @alpag: @jaywalker: Myślicie, że dobrze zrobiłem idąc najpierw do kierowcy a potem z kierowcą do gościa zamiast najpierw aferę narobić by go na gorącym uczynku przyłapać? Bo jak wróciliśmy do niego to miał już schowany sprzęt a wiem jak beniz wygląda, bo koleś w kroczu też 3 ręki raczej też nie miał i w sumie kierowca na słowo musiał mi wierzyć a tamten koleś się nie
@emcter: Kręcenie afery nie zawsze jest dobre. W autobanach często gęsto ludziska mają #!$%@? po całości co się dzieje. Jeżeli chcesz ciągnąć sprawę bardziej to polecam zajść na komisariat + do BKM'u z przybliżoną datą i godziną oraz numerem linii. Nóż widelec na monitoringu coś się uchowało :)
@jaywalker: Nie chce ciągnąć tego dalej a na monitoringu się nic nie zachowało bo koleś siedział, dla wizualizacji zdjęcie autobusu - http://poznanskie-autobusy.pl/data/media/41/DSCN0215.jpg - siedział tam gdzie jest napis GSK tyle że przy szybie a ja z drugiej strony autobusu, tam gdzie napis poleko. Był skitrany i nie było widać co robi gdyby nie beniz na wierzchu, którego nie schował przez przypadek i ja to zauważyłem.

Chodzi mi bardziej o to, że
@emcter:

Panie, chodź pan szybo! Jeden z pasażerów wyciągnął beniz i się masturbuje! ( ͝° ͜ʖ͡°)

Poleciałbym takim schematem:
<20-25 osób kierowca
>20-25 osób darcie mordy + kierowca
@emcter: Myślę że kierowca słyszał o takich akcjach, więc uwierzył Ci na słowo. Mogłeś nakręcić aferę, byłby ciekawszy wpis :) ale oprócz tego za dużo w efekcie końcowym niestety pewnie by to nie zmieniło.
@jaywalker: Co jak co ale podszedłem do kierowcy, zapukałem w szybe i powiedziałem, że jakiś facet konia wali xD. Na początku nie uwierzył i prychł a potem jednak uwierzył. Skisłem trochę z tego co mówiłem bo byłem #!$%@? i pierwszy raz w takiej sytuacji byłem xD
@BlaZeR: Ale to jednak wiara na słowo jest, a nie przyłapanie na macaniu beniza :l
@emcter: E tam, wszystkie religie świata opierają się na wierze "na słowo", więc i Tobie mógł kierowca autobusu na słowo uwierzyć w to że ktoś wyciągnął benisa :P