Wpis z mikrobloga

@sebobik: > ale skończcie z tym mintem, to jest g---o

Mint to g---o? Bez komentarza.. najpopularniejsza obecnie dystrybucja jest gównem? No bez komentarza. Rozpędź się i jebnij głową w ścianę bojówkowy chłopczyku. To jest tylko dystrybucja a nie sens życia dzieciaku, żeby tak pisać.
  • Odpowiedz
@michalje: Dokładnie tak jak piszesz. @sebobik: a co w nim takiego gównianego? Działa dobrze, stabilnie, wszystko na nim da się zrobić, używam w pracy od 2 lat i jakbym się nawet postarał nie mogę znaleźć żadnego minusa w nim. A może chodzi o to, że Ty nie potrafisz go ogarnąć? ;)
  • Odpowiedz
@rtgn: Chodzi mu pewnie o to, że jest za łatwy. Linux ma mieć tylko terminal, nie mieć ułatwień ani lamerskich koniguratorów, instalacja sterownika karty graficznej musi polegać na wpisywaniu 100 komend, tylko frajer robi to jednym kliknięciem ()
  • Odpowiedz
@sebobik: W Manjaro jedna rzecz mnie kusi:
"With Manjaro, you do not need to do something to adjust the Optimus technology.
MHWD is doing everything while installing the system. "

Niestety z mintem mam problem i nie wychodzi mi to ręcznie (uruchomienie nvidii) ale mint>all other distros
( )
  • Odpowiedz
@0bj9y3m: ale my mówimy o systemach dla ludzi, którzy mają życie, a nie dla kucy, którzy marszczą wiplera oglądając kompilacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz