Janusz. Na ulicy już 6 rok. W Polsce prowadził już życie rockendrollowca. Wychowywał się w domu dziecka, potem armia, praca w stolycy jako barman a na koniec trafił do Niemiec na zbiór owoców, gdzie został oszukany i tak trafił na ulicę, która go pochłonęła. Janusz to arystokrata wśród bezdomnych, bo pija tylko wina. Jak p--o znajdzie na ulicy to alko komuś odda, albo wyleje zawartość coby wziąć pustą butelkę i oddać ją potem w sklepie i dostać 8 centów. Janusz nie jest bezdomnym jakich znamy z polskich ulic. Zawsze jest dobrze i czysto ubrany, ma telefon komórkowy z kredytem i zawsze ma pieniądze przy sobie, więc nie jest typem "pan da".
@Adrian00: tak, @donmuchito1992 ma spore znajomości pośród nich. Ciekawe doświadczenie jak idziesz sobie z takim człowiekiem a on zagaduje po drodze do spotkanych bezdomnych i gada jak ze starymi kumplami. :D
@donmuchito1992: U was też chodzą cyganie z jakimiś gazetkami, zaczepiając ludzi by to kupili? Bo ja to chyba jestem jakiś magnes na te s---------y bo zawsze ktoś mnie musi zaczepić :(
@Adrian00: Co do Cyganów, często można spotkac ich na Steintorze, miejsce gdzie przewija sie multum ludzi i jest pełno sklepów właściwie centrum. Siedziałem z znajomym kiedyś w Makdonaldzie cyganka żebrała, ubrana była w jakieś j----e szmaty, 10 min później ide a ta sukwa rozmawiała przez telefon xD no bo co biznes jakoś się kręcić musi. Raz jakaś do mnie podiła i mówi "byte klajnje gelt" Powiedziałem s--------j i zadziałało jak
#ludzie #fotografia #bezdomni #don
@Adrian00: tak, @donmuchito1992 ma spore znajomości pośród nich. Ciekawe doświadczenie jak idziesz sobie z takim człowiekiem a on zagaduje po drodze do spotkanych bezdomnych i gada jak ze starymi kumplami. :D
jak chceta to mogę wrzucać więcej zdjęć i historii bezdomnych z Hujoweru
Siedziałem z znajomym kiedyś w Makdonaldzie cyganka żebrała, ubrana była w jakieś j----e szmaty, 10 min później ide a ta sukwa rozmawiała przez telefon xD no bo co biznes jakoś się kręcić musi.
Raz jakaś do mnie podiła i mówi "byte klajnje gelt" Powiedziałem s--------j i zadziałało jak