Aktywne Wpisy
niewiemjakiwybrac +343
#nieruchomosci #bieda #lata90 #takaprawda
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
robert5502 +82
Bozia oczywiscie wszystko widzi, wszystko słyszy, wszystko wie...
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Od dluzszego czasu czuje wewnetrzna potrzebe napisania ksiazki :)
Nigdy tego nie robilem ale kreowanie wlasnego swiata bedzie dla mnie fajnym oderwaniem od problemow dnia codziennego.
Dajcie z 5 plusikow na zachete:)
a jak chcecie miec swoj wklad to obserwujcie #piszeksiazke
I moje pierwsze pytanie:
Jak myslicie jak bedzie wygladal swiat za tysiac lat?
Pusccie prosze wodze fantazji.
#pytanie #ksiazki #sciencefiction #piszzwykopem
*Rozwój techniczny uzależniony od prywatnych przedsiębiorstw
*Loty na Marsa, księżyców Jowisza dla bogatszych, dla robotników zostają kursy do fabryk na księżycu
*Polityka bez zmian - nadal będą małe oazy demokracji, supermocarstwa, wojny, dyktatorzy
*Wraz z kosztami ekonomicznymi Zieminie w ciągu 1000 lat przestawią się na ekologię - bardziej będzie opłacalne budować elektrownie termojądrową niż
@UrzadPracy: dżihad butleriańska o tym zadecyduje #pdk
Po prostu zawsze lubiłem burzę mózgów, wychodzą z tego ciekawe rzeczy i zawsze jest efektywna. Właściwie już wymyśliłem fabułę więc post właściwie nie aktualny ale Mirki też dużo pomogli.