Aktywne Wpisy
mickpl +1475
cytmirka +190
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Samotny #kuc przez cały wieczór stawiał po kryjomu chlanie dwóm loszkom (8/10 i 5,5/10) Łącznie wydał ponad stówę na wyszukane driny i drogie piwa oraz ciągle wrzucał mi napiwki za noszenie loszkom alkoholu i nie mówienie, kto im stawia. Loszki były zachwycone, że nikt im dupy nie truje i jeszcze alkohol funduje. Kucyk sam trochę popił i chyba zdobył się na odwagę, żeby zagadać do obiektów swoich westchnień. W końcu podszedł do baru, zamówił trzy piwa, wypił jeszcze lufę na odwagę i poszedł do boju, walczyć z wrodzoną stuleją. Nawet mu kibicowałem, bo w sumie spoko ziomeczkiem był, zafundował mi jutrzejszy spakowany obiad i dobrze mu z oczu patrzyło.
Okazało się, że tyle kasy nie pomogło stopić lodu na zimnych serduszkach samiczek. Nie minęło pięć minut, a panny ubrały się i wyszły ledwo powstrzymując się od wybuchnięcia śmiechem, gdy mówiły mi dobranoc. xDDDD
Chwile mu zajęło zanim otrząsnął się po dwóch sierpowych. Wyzerował trzy browarki i wyszedł ze spuszczoną głową. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tfwnogf #coolstory #truestory #fail
@stanwok: A co to kurka jest ten spakowany obiad?
Komentarz usunięty przez moderatora
@antoni_kiedys: czyli za dużo picia nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Przydałby się jakiś tag o opowieściach barmanów lub kelnerów bo to jest kopalnia dobrej beki
Stówa na całonocne stawianie drinasków i drogich podkreślam DROGICH piw? Chyba w Polsce Z xD
@antoni_kiedys: fake, za mało zapłacił jak na wyszukane driny, drogie piwa i napiwki
pomijając już fakt, że za stówę to można co najwyżej z 4-5 drinków kupić. i to zupełnie niewyszukanych