Wpis z mikrobloga

Poznałem dzisiaj nową definicje #przegryw

Samotny #kuc przez cały wieczór stawiał po kryjomu chlanie dwóm loszkom (8/10 i 5,5/10) Łącznie wydał ponad stówę na wyszukane driny i drogie piwa oraz ciągle wrzucał mi napiwki za noszenie loszkom alkoholu i nie mówienie, kto im stawia. Loszki były zachwycone, że nikt im dupy nie truje i jeszcze alkohol funduje. Kucyk sam trochę popił i chyba zdobył się na odwagę, żeby zagadać do obiektów swoich westchnień. W końcu podszedł do baru, zamówił trzy piwa, wypił jeszcze lufę na odwagę i poszedł do boju, walczyć z wrodzoną stuleją. Nawet mu kibicowałem, bo w sumie spoko ziomeczkiem był, zafundował mi jutrzejszy spakowany obiad i dobrze mu z oczu patrzyło.

Okazało się, że tyle kasy nie pomogło stopić lodu na zimnych serduszkach samiczek. Nie minęło pięć minut, a panny ubrały się i wyszły ledwo powstrzymując się od wybuchnięcia śmiechem, gdy mówiły mi dobranoc. xDDDD

Chwile mu zajęło zanim otrząsnął się po dwóch sierpowych. Wyzerował trzy browarki i wyszedł ze spuszczoną głową. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#tfwnogf #coolstory #truestory #fail
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pwone: packed lunch to np kanapka, do tego jablko i jakis slodycz. Takie drugie sniadanie. Widac ze antoni jebna paste z reddita czy innego #!$%@?
  • Odpowiedz
@antoni_kiedys: Zielonka, ale na wykopie nie używa się słów "napiwek" "tip" itp. bo tu ludzie są zbyt ograniczeni.

Przydałby się jakiś tag o opowieściach barmanów lub kelnerów bo to jest kopalnia dobrej beki

• Odpowiedz
@antoni_kiedys:

Samotny #kuc przez cały wieczór stawiał po kryjomu chlanie dwóm loszkom (8/10 i 5,5/10) Łącznie wydał ponad stówę na wyszukane driny i drogie piwa oraz ciągle wrzucał mi napiwki za noszenie loszkom alkoholu i nie mówienie, kto im stawia.

Stówa na całonocne stawianie drinasków i drogich podkreślam DROGICH piw? Chyba w Polsce Z xD
  • Odpowiedz
@antoni_kiedys: miały rozłożyć przed nim nogi bo wydał 100 zł na alkohol? To przydrożne dziwki, które urodą nie grzeszą, wyżej się cenią. Stawianie drinków działa tylko jeśli jesteś przystojny i najlepiej też bogaty.

pomijając już fakt, że za stówę to można co najwyżej z 4-5 drinków kupić. i to zupełnie niewyszukanych
  • Odpowiedz