Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
Ej śpicie se?

Hej Mireczki.
Cos sie o------o z moim komputerkiem i nie do konca wiem co.
Wiem tylko, ze dzis nowe sterowniki nvidii wskoczyly, aczkolwiek ich bym nie obwinial.
Wlaczam sobie dzis fc3, normalnie komputer stal sobie cichutko nawet po 2 godzinach grania, a dzis.. wiertarka. Co sie moglo stac? Na screenie po lewej dzisiejsze temperatury, po prawej sprzed jakiegos 1.5 miesiaca;/
źródło: comment_8AoGRcz19WxTLqmUD5xJKyOuwxWBFWrl.jpg
Pobierzźródło: comment_Mx7e5glZzDQ1SWuasiYVmNEknRL5kOdJ.jpg
Pobierz@myfriend: nie ma za co przepraszać :) a zagadka chyba jeszcze nie rozwiązana
Nie:/
Odlaczylem go o pradu i wlasnie udalo mi sie wiatrak podpiac spowrotem. Za minute go odpale i zobacze jakie temperatury
za 3minuty dam znac, zgrzeje go na farcry 3 przez moment
Od razu lepiej( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_XsMOsR6oDQ0eGUQdE6E6yjE8I9EZByaL.jpg
PobierzNie, wszystko sie krecilo ladnie, tylko przedni wiatrak nie podawal powietrza, stad te temperatury.
Tutaj temperatury po kolejnych minutach grania (ultra)w przerwie na odpisanie na wykopku:P Takze jak widac temperatury wrocili do normy:D 57 stopni max sie grzeje, tak jak na 1 ss
źródło: comment_pzGwhxU2T7HbDErepNLxTFCNpby8XG5t.jpg
PobierzDzieki za pomoc i milego odpoczynku zycze;p