Aktywne Wpisy

Uddhx +21
Pani Marlena (żona umyślnego mordercy rodziny na A1) została usunięta ze strony firmy w której pracuję. Ciekawe dlaczego?
https://retkowska.pl/o-nas/zespol/
#wypadek #bmw #majtczak
https://retkowska.pl/o-nas/zespol/
#wypadek #bmw #majtczak

DFWAFDS +10
#przegryw kolacja huopska raaaaaaz!

Hej Mireczki.
Cos sie #!$%@? z moim komputerkiem i nie do konca wiem co.
Wiem tylko, ze dzis nowe sterowniki nvidii wskoczyly, aczkolwiek ich bym nie obwinial.
Wlaczam sobie dzis fc3, normalnie komputer stal sobie cichutko nawet po 2 godzinach grania, a dzis.. wiertarka. Co sie moglo stac? Na screenie po lewej dzisiejsze temperatury, po prawej sprzed jakiegos 1.5 miesiaca;/
ani troche, czyscilem go kilka dni temu takze zero paprochow;/
Te 80C na karcie jak na 970 to bardzo dużo zwłaszcza przy dużych obrotach wentylatora, sprawdź czy jakiegoś syfu na kompie nie masz.
Nope, ten po prawej jest po jak mowilem jakis 2 czy nawet 3 godzinach ciaglej gry.
ten po lewej dzis po 5 minutach od odpalenia gry...
Co do syfow.. czysciutki jak dupka niemowlecia. i fizycznie i na dysku
sprzet na screenie ponizej.
@Tank1991:
grzejnika? tzn
jak @Kazak77: powiedział ten po lewej nawet jeśli nie jest w obciążeniu, to widać po napięciu że proc po prawej był w trybie oszczędzania energii
jest szansa, ze pomiar zrobilem bezposrednio po wylaczeniu gry. Chociaz jak patrze na wartosci max (56C) to jestem sklonny trzymac sie wersji testowania podczas gry. Co by nie bylo nawet jesli, to i tak sa to temperatury nizsze niz jest teraz po 20 minutach chlodzenia;/ (post powyzej)
@lupaczkokosow:
a czym mierzysz też kwestia, pomiar zależy też od programu polecam coretemp (byle by nie 1.0)
Sprawdzałeś radiator? Bez tego dalej nie pokombinujemy
CPUID HWMonitor , wlasnie zabieram sie za otworzenie obudowy
@Lanc: nie, w domu mam 22 stopnie w mieszkaniu (blok), jeden rdzen mial 23, drugi 25. Co do i7 to nie wiem jak z roznicami bo kupilem lapka ( :( ) ale e4500 mial tdp bodaj 65W.
Radiator cieply, wiatraki na chlodzeniu pracuja. Nic nie jest poluzowane
Moze procek sie #!$%@?? No nic nie mowie ale takie chlodzenie powinnodac rade utrzymac fc:p
Tak dla skali:p banana nie mialem niestety:p
Tak swoja droga mam jeszcze miejsce na 2 wiatraki. Jest wiekszy sens je montowac?
A co z tym wygrzewem? (dla mnie takie zagadki to jak medycyna dla housa(✌ ゚ ∀ ゚)☞)
@myfriend: ale On tu ma problemy w spoczynku :(