Wpis z mikrobloga

@BQP: współczuję Ci. Moja mama jak była mała/młoda mieszkała na byłej plebani na wsi, gdzie ksiądz zabił swojego psa i się powiesił. Opowiadała, że często było słychać kroki na schodach, a raz nawet poczuła jakby pies jej się o nogi otarł. Trzaskanie drzwiami to była normalka.
  • Odpowiedz
Mnie zastanawia jeden fakt (nie śledzę tematu na bieżąco więc może padła już odpowiedź). Czemu autor nagrań nie idzie tym do jakiejś telewizji? Nic za to płacić nie musi, a pewnie jakaś telewizja wyśle chętnie swoją ekipie i to zbada. Dla mnie to kolejny argument na to, że ta cała sprawa to fake.
  • Odpowiedz
@MuzG: Jak chce rozwiązać sprawę to dostał parę linków gdzie się kontaktować, jakby co to wielu z nas jest pomocnych i ogarniętych z angielskiego na tyle, by napisać oficjalne pismo do tamtej fundacji co daje 1 mln $ za udowodnienie istnienia paranormalnych zjawisk ;)
Poza tym kilku wykopków chciało wpaść do @BQP
  • Odpowiedz
@mactrix: Czyli wniosek taki, że gościu liczy na hajs z wyświetleń na YT? Przecież ten tag istnieje już miesiąc, każdy normalny i ogarnięty człowiek w tym czasie "wezwałby" do pomocy jakąś stację telewizyjną, albo innych specjalistów, a ten śmieszek sobie jak gdyby nigdy nic to kręci i wrzuca.
  • Odpowiedz