#androiddev #android #programowanie #krakow Mircy, czy w Krakowie są jakieś stowarzyszenia, spotkania czy w ogóle jakiś portal zrzeszający programistów androida gdzie móglbym zaczerpnąć informacji na temat wykładów, źródeł wiedzy i spotkań? Jestem początkującym programistą androida, ale nie wiem gdzie się obrócić żeby zacząć na poważnie coś robić a przede wszystkim jak to sprzedać itp, jestem na poziomie robienia projektów na zaliczenie przedmiotu, ale nigdy niczego nie sprzedałem i nie interesowałem się tym androidem tak na poważnie. Chcę to zmienić, więc jeśli ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, gdzie taki nowicjusz jak ja może się pojawić żeby nowicjuszem przestawać być, to chętnie dam plusa ( ͡°͜ʖ͡°)
Mircy, czy w Krakowie są jakieś stowarzyszenia, spotkania czy w ogóle jakiś portal zrzeszający programistów androida gdzie móglbym zaczerpnąć informacji na temat wykładów, źródeł wiedzy i spotkań? Jestem początkującym programistą androida, ale nie wiem gdzie się obrócić żeby zacząć na poważnie coś robić a przede wszystkim jak to sprzedać itp, jestem na poziomie robienia projektów na zaliczenie przedmiotu, ale nigdy niczego nie sprzedałem i nie interesowałem się tym androidem tak na poważnie. Chcę to zmienić, więc jeśli ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, gdzie taki nowicjusz jak ja może się pojawić żeby nowicjuszem przestawać być, to chętnie dam plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A w krakowie to nie wiem.