@PhobosX: No i co chcesz mi udowodnić? Na moim kanale YT znajdziesz jeszcze trzy inne bitwy ze Spersem, każda lepsza od tego, co wysłałeś. Ale to nie ma znaczenia, bo i tak bardziej się liczą średnie osiągi. Ja robię średnio 2038 dmg na bitwę Spersem, a Ty 1438. Kto tu jest "noobem" i "lolkiem" według Ciebie - ten, kto używa złotej amunicji, czy ten, kto nie jest w stanie wyciągnąć
@PhobosX: Już odpowiedziałem - ja wygrywałem i carrowałem bitwy, a Ty zarabiałeś. Twoje drużyny na pewno się cieszyły z Twoich zarobków, kiedy robiłeś swoje 1400 dmg.
@Emes91: Nie zgrywam pokrzywdzonego i proszę Cię o język odpowiedni do wieku. Twarzowo jesteś dorosły. Nie zauważyłem linka do powtórki więc przepraszam za pierwszy wpis, w drugim już chyba wszystko wyjaśniłem i nie Wy, tylko Ty jak już, bo nie dogadywałem się z nikim co do tych komentarzy i powtórzę jeszcze raz bo ogólny sens nie dotarł jak widzę: nie potępiam używania droższej amunicji tylko uzasadniam bezsens używania jej jako
Nie zgrywam pokrzywdzonego i proszę Cię o język odpowiedni do wieku.
@UbiQuityRegis: W którym momencie jest nieodpowiedni?
I też może warto zrozumieć moją stronę. Wrzucam wynik i powtórkę z bitwy, która moim zdaniem wyszła dobrze, a to, co dostałem, to wyzywanie od "lolków" i gold noobów oraz przytyki i pouczenia od kogoś, kto nawet nie obejrzał tej powtórki, jak się okazuje (PhobosX także swoimi wypowiedziami sprawia wrażenie, jakby też nie raczył w
@Emes91: I o taki ton mi chodziło i poziom emocji :) czyt. wyluzowany.
Jeżeli chodzi o Twoja stronę to już możemy podyskutować bo: - Wrzucasz powtórki więc automatycznie udostępniasz treści które podlegają subiektywnej ocenie-dobrze jak są w ogóle przeczytane/przejrzane (za swoje niedopatrzenie już przepraszałem). - Nie jesteś do końca osobą anonimową czyt. masz swoją szufladkę od każdego kto przegląda tag, Twoje streamy itp.(a wiadomo ilu ludzi tyle
SUPER PERSZING K---O
https://www.youtube.com/watch?v=IJHZMxh15ZA&feature=youtu.be
źródło: comment_XNPBGHatpXvIS0dQrYFYaFFWriY4kStS.jpg
Pobierz@Emes91: Czyli co konkretnego masz na myśli?
co ja tam
@UbiQuityRegis: W którym momencie jest nieodpowiedni?
I też może warto zrozumieć moją stronę. Wrzucam wynik i powtórkę z bitwy, która moim zdaniem wyszła dobrze, a to, co dostałem, to wyzywanie od "lolków" i gold noobów oraz przytyki i pouczenia od kogoś, kto nawet nie obejrzał tej powtórki, jak się okazuje (PhobosX także swoimi wypowiedziami sprawia wrażenie, jakby też nie raczył w
Jeżeli chodzi o Twoja stronę to już możemy podyskutować bo:
- Wrzucasz powtórki więc automatycznie udostępniasz treści które podlegają subiektywnej ocenie-dobrze jak są w ogóle przeczytane/przejrzane (za swoje niedopatrzenie już przepraszałem).
- Nie jesteś do końca osobą anonimową czyt. masz swoją szufladkę od każdego kto przegląda tag, Twoje streamy itp.(a wiadomo ilu ludzi tyle