Aktywne Wpisy

cleopatre +81
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Dinth +55
Zdawalem prawo jazdy w UK i tam jezdzilem jakies 10 lat. W Polsce tylko raz siadlem na kierownice - jakies 10km z lotniska przez wsie i stwierdzilem ze pier**** jazde po polsce. Jadac 50km/h na ograniczeniu 50km/h, doslownie co kilkadziesiat sekund ktos za mna trabil, mrugal swiatlami i nastepnie wyprzedzal. Na tym odcinku wyprzedzilo mnie - zeby tylko wyprzedzono, ale wyprzedzono w bardzo agresywny sposob - conajmniej z kilkadziesiat samochodow.
Jezdzac po
Jezdzac po

SUPER PERSZING #!$%@?
https://www.youtube.com/watch?v=IJHZMxh15ZA&feature=youtu.be
Blokowałem na karelii przejazd na linii a przy obronie i tyle
Pokaż taką bez grania na noob ammo to może ktoś będzie pod wrażeniem.
@PhobosX: śmiechłem, nie wiem czy masz persa ale właśnie zmiana z ap na apcr to przekraczanie granicy grywalności tego czołgu.
Chyba że ty przebijasz 9 tiery 170 penetracji to spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a ja mowie akurat o tej... w której nawet kw5 bez problemu się bije ap z uwagi na gigantyczny weakspot...
Śmieszą mnie takie lolki co
@PhobosX: akurat 10 to nawet na cw sie nie gra goldem, chyba ze rozbijanie kampy HT ( ͡° ͜ʖ ͡°) a 9 owszem t54 to prawie zawsze jest grany na goldzie
@PhobosX: na
@Emes91: i gdybyś był mną to byś zrozumiał właśnie jak bardzo nic nie wiesz (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@UbiQuityRegis: Ja mam zejść z Ciebie? Odpowiadam na Twoje zarzuty, a Ty od razu skrzywdzonego odgrywasz? Napisałeś, że potrzebowałem złota tylko na KV-5, co jest bzdurą, stwierdzanie tego faktu nie jest "wchodzeniem na Ciebie". Myślę, że wyjaśniłem dokładnie, czemu i jak używałem golda i to raczej Wy weszliście na mnie, a teraz, kiedy odpieram Wasze zarzuty, to nagle ja jestem tym złym, który atakuje. No #!$%@?
Komentarz usunięty przez autora