Wpis z mikrobloga

@Emes91: Ja zgarnąłem 2125xp i jakoś 110k kredek ale to chyba jeszcze na starym persie zanim znikł i się pojawił.
Blokowałem na karelii przejazd na linii a przy obronie i tyle
@kubakabana: Zauważ, że potrzebne było tylko 5 apcrów na kv5 (i to też jak się nie da strzelać w to pudło z przodu) reszta czołgów do rozstrzelania ap'kami na relaksie. Te 170 penetracji nie jest takie do końca beznadziejne, a masz przynajmniej zysk, chyba że nie zależy @Emes91 to faktycznie kto bogatemu będzie bronił :).
@kubakabana: Zanim sprzedałem persa za golda zrobilem na nim około 500 bitew wożąc max 5 golda - więc wiem conieco o grywalności tego czołgu. Tak jak mówię granie na full goldzie persem nie robi żadnego efektu "ahh ohh" na mnie.

nie mowie akurat o tej bitwie

a ja mowie akurat o tej... w której nawet kw5 bez problemu się bije ap z uwagi na gigantyczny weakspot...
Śmieszą mnie takie lolki co
jak 90% ruskich medów (9, 10 tier) pure skill jak nie musisz nawet dobrze wycelować, żeby przebić.

@PhobosX: akurat 10 to nawet na cw sie nie gra goldem, chyba ze rozbijanie kampy HT ( ͡° ͜ʖ ͡°) a 9 owszem t54 to prawie zawsze jest grany na goldzie

Tak jak mówię granie na full goldzie persem nie robi żadnego efektu "ahh ohh" na mnie.

@PhobosX: na
@PhobosX: Co Ty bredzisz, za przeproszeniem? Klucz w używaniu golda polega na tym, że kiedy jesteś w ferworze walki i walczysz przeciwko 5 różnym czołgom, to NIE WIESZ, w co będziesz mógł strzelić jako następne, bo sytuacja się ciągle zmienia - i żonglowanie amunicją w takiej chwili to debilizm, bo marnujesz czas, a moim zdaniem lepiej strzelić z golda w coś, co nie ma pancerza i co najwyżej dostać płacz na
Wyjdziesz kiedyś ponad zieleń, to zrozumiesz, jakie ma to znaczenie.

@Emes91: i gdybyś był mną to byś zrozumiał właśnie jak bardzo nic nie wiesz ( ͡ ͜ʖ ͡)
@Emes91: Proszę Cię zejdź ze mnie. Nie przyczepiłem się do Ciebie za strzelanie goldem tylko napisałem że do 2 czołgów z 8 do których strzelałeś jego użycie jest uzasadnione w pozostałych przypadkach niebardzo (patrz tabelka,ktorą sam wrzuciłeś). Jakbyś dodał powtórkę, na której widać że atakuje Cie pare czołgow naraz to sam bym Cie poparł tutaj ręcami i nogyma, a nie tracił czas bezsensu. Poza tym sam doskonale wiesz że da się
Proszę Cię zejdź ze mnie.

@UbiQuityRegis: Ja mam zejść z Ciebie? Odpowiadam na Twoje zarzuty, a Ty od razu skrzywdzonego odgrywasz? Napisałeś, że potrzebowałem złota tylko na KV-5, co jest bzdurą, stwierdzanie tego faktu nie jest "wchodzeniem na Ciebie". Myślę, że wyjaśniłem dokładnie, czemu i jak używałem golda i to raczej Wy weszliście na mnie, a teraz, kiedy odpieram Wasze zarzuty, to nagle ja jestem tym złym, który atakuje. No #!$%@?