Wpis z mikrobloga

https://bitcointalk.org/index.php?topic=679791.msg10742923#msg10742923
No to mamy premierę walleta z Anonem. :) Do pełnej implementacji pewnie jeszcze z 2 dni.

Osobista uwaga:
Ostatnie ruchy na giełdzie wskazują na to, że kurs chce mocno szybować do góry, ale rybki skrzętnie na to nie pozwalają. Tak, jak rozmyślałem sobie ostatnio: kiedy kurs zbliżał się na nowo w kilka godzin ponownie do ATH (4600 sat) - wyleciał dump do 3000. Myślę, że nie będzie to trwało długo i już za kilka dni zobaczymy wzrost. Póki co nikt nie chce oddawać taniej niż 3000 sat (i nikt raczej nie będzie chciał, widząc, że dev wszystko realizuje), więc ja strat się nie boję (kupowałem po 800 sat i 2500 sat).

#kryptowaluty #navajocoin #nav
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
A i jeszcze taka ciekawostka: po skończeniu Anona w pełni, dev planuje kolejny krok postawić w stronę Android/IOS walletów.
  • Odpowiedz
@Widim: w mysl zasady, ze rynek dyskontuje wszystko i na przekor tego co sadzi wiekszosc z Was jestem duzym sceptykiem jesli chodzi o Navajo. Cena w duzym stopniu juz prawdopodobnie uwzglednia ta anonimowosc (poniekad mizerna, z tego co slyszalem) i nie spodziewam sie wielkiej pompy po wspomnianych przez Ciebie 2 dniach.
  • Odpowiedz