Argetlam Argetlam 23.02.2013, 13:10:41 7 + #niebylo #dajcieplusa╚⊙ ⊙╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝..╚═(███)═╝...╚═(███)═╝...╚═(███)═╝..╚═(███)═╝.╚═(███)═╝╚═(███)═╝╚═(███)═╝.╚═(███)═╝
Nikczemny Nikczemny 23.02.2013, 13:11:17 7 + @Argetlam: jestem skrzywiony... Myślałem, że to rezystory :/
Argetlam Argetlam 23.02.2013, 13:12:18 0 + @Nikczemny: Chciałbym Cie pocieszyć, ale to jest nieuleczalne.
s.....n konto usunięte 23.02.2013, 13:13:15 3 + @Nikczemny: Spoko, ja próbowałem odczytać wartości z pasków.
zakowskijan72 zakowskijan72 23.02.2013, 13:13:39 0 + @Nikczemny: Też tak myślałem, szczególnie że w poprzednim wpisie (którego już nie ma) miały nóżki do dołu
beer_man beer_man 23.02.2013, 13:17:17 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
Argetlam Argetlam 23.02.2013, 13:18:44 0 + @zakowskijan72: Ja go skopiowałem tak jak był :)#szczeroscPokaż całość
zakowskijan72 zakowskijan72 23.02.2013, 13:21:27 1 + @Argetlam: Zdaje się, że właśnie przywlokłeś robactwo na wypok. Już się zaczęło...
Argetlam Argetlam 23.02.2013, 13:22:49 0 + @zakowskijan72: To nie ja byłem pierwszy, najgorsze że nie ma taga :D
╚⊙ ⊙╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
Chciałbym Cie pocieszyć, ale to jest nieuleczalne.
Nie wiem.
Ja go skopiowałem tak jak był :)
#szczerosc
To nie ja byłem pierwszy, najgorsze że nie ma taga :D