Aktywne Wpisy

Koller +244
Czaicie że w Unii Europejskiej nie klikniecie już w Google na lokalizację obiektu, żeby pokazało na mapie? xD Gdzie indziej normalnie działa np przez VPN.
In Europe, the new DMA laws mean that big tech companies like Google are no longer allowed to have easy buttons that allow you to jump between Search and Maps, because they can’t prefer their own products.
Specifically this is DMA 6(5): https://www.whitecase.com/insight-alert/digital-markets-act-dma-goes-live
#gorzkiezale #internet #google #
In Europe, the new DMA laws mean that big tech companies like Google are no longer allowed to have easy buttons that allow you to jump between Search and Maps, because they can’t prefer their own products.
Specifically this is DMA 6(5): https://www.whitecase.com/insight-alert/digital-markets-act-dma-goes-live
#gorzkiezale #internet #google #
źródło: chrome_VeueFvbgvi
Pobierz
officer_K +318
Sekta grzegorza "ruskiego grzesia" brauna przeszła od słów do czynów...
#k0nfederosja
#konfederacja #bekazkonfederacji #k0nfedepis #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #ukraina #rosja #polska #wojna #sejm #neuropa #polityka
#k0nfederosja
#konfederacja #bekazkonfederacji #k0nfedepis #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #ukraina #rosja #polska #wojna #sejm #neuropa #polityka
źródło: 1000008095
Pobierz

mam plik mainwindow4.cpp
mam tam table view, wczytuję z bazy danych dane i wyświetlam
po podwójnym kliknięciu do zmiennej iduser zapisuje mi pole w które kliknąłem
teraz w pliku mainwindow7.cpp mam label gdzie chcę to wyświetlić co kryje się pod iduser
jak to najlepiej zrobić?
w jaki sposób przekazać to co się kryje pod id_user w jednym oknie do drugiego okna?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
okno nr. 1 po wybraniu pola zostanie zamknięte
W klasie okna numer jeden stwórz sygnał np. void idUserChanged(const QString&) i emituj go w momencie, gdy ustawisz zmienną id_user. W oknie drugim dodaj slot void displayIdUser(const QString& value) i połącz te 2 rzeczy na poziomie klasy, gdzie masz dostęp do obiektów obu okien.