Aktywne Wpisy
wieszjo +2
Ej czym się zajmujecie zawodowo? Gdzie pracujecie? Jeśli nie chcecie pisać dokładnie to napiszcie tak ogólnie czym mniej więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma
noipmezc +15
kazdemu kto napisze komentarz losowanie wylosuje 5 kart. i kto bedize mial najlepsze wygrywa(piewsze 10 osub bierze udzial)
Poradziłem mu zgranie smsów z telefonu żony i wyszło, że mają ok 6000 wysłanych do siebie wiadomości w 2 miesiące. Dyktafon ukryty w mieszkaniu ujawnił kilka, rozmów i spotkań na których wszystko bez owijania w bawełnę wyszło.
Mąż chodzi roztrzęsiony i zapłakany. Żona tłumaczy mu, że wiele małżeństw tak funkcjonuje i że ona nie wyszalała się na studiach i teraz nie wie, czy nie byłoby jej lepiej z kimś innym i koniecznie musi to sprawdzić.
Mąż zadzwonił po teściową aby przeprowadzić rozmowę z zaskoczenia.
Mąż zapierał się, że albo wyjadą z miasta i pójdą na terapię albo koniec.
Po godzinie rozmowy wyszło, że jedyne co może obiecać żona, to powstrzyma się od seksu z kochankiem do czasu aż podejmie decyzję z kim chce być. I wszyscy na to się zgodzili. Teraz szykują się do wspólnego wyjazdu na urlop a mąż ma nadzieję, że taka rozłąka z kochankiem uratuje ich związek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mąż w rozmowach usłyszał np. że "chcę być z tobą ale chcę cię zdradzać".
Żona nie wie że znajomi wiedzą (w tym ja) a niedługo mamy spędzić razem urlop.
#logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #zdrada i trochę #patologiazewsi #truestory
Tak na serio to na pewno sporo jest takich sytuacji. Koleś albo jest emocjonalnie uzależniony od żony, bo wchodząc z nią w związek zerwał więzi z innymi ludźmi i nie ma nikogo oprócz niej, bo ona jest jego życiem. Ewentualnie boi się tego, że nikt inny go nie pokocha. Nie czaje takich ludzi, którzy myślą, że jak zrobią z siebie szmate to kobiecie się zrobi szkoda i zostanie
@whitewolfik: rozwód i niech popuszcza szpary każdemu lepszemu. Chłop przynajmniej odetchnie z ulgą a pozostali również powinni być zadowoleni.
@nerwicaaa: co najwyżej nieuczciwe względem męża
A jak nie, to szczerze mówiąc, nie chciałbym mieć aż tak #!$%@? znajomego.
@whitewolfik: