Aktywne Wpisy
Fifka23 +72
W tym roku 2 moje bliskie koleżanki urodziły, a jedna jest w ciąży. Lvl 26
Zawsze mnie ciekawiły ich doświadczenia z ciąży, porodu, pierwszych tygodni z życia dziecka, bo trochę się orientuję w temacie.
Ale z czasem doszło do tego, że nawet już żadna nie zapyta mnie o moje prywatne życie, a mam dalej dość świeży związek, jest czas wyjazdów, zmieniłam pracę na nową - to takie główne newsy o mnie, o
Zawsze mnie ciekawiły ich doświadczenia z ciąży, porodu, pierwszych tygodni z życia dziecka, bo trochę się orientuję w temacie.
Ale z czasem doszło do tego, że nawet już żadna nie zapyta mnie o moje prywatne życie, a mam dalej dość świeży związek, jest czas wyjazdów, zmieniłam pracę na nową - to takie główne newsy o mnie, o
deiceberg +55
Poradziłem mu zgranie smsów z telefonu żony i wyszło, że mają ok 6000 wysłanych do siebie wiadomości w 2 miesiące. Dyktafon ukryty w mieszkaniu ujawnił kilka, rozmów i spotkań na których wszystko bez owijania w bawełnę wyszło.
Mąż chodzi roztrzęsiony i zapłakany. Żona tłumaczy mu, że wiele małżeństw tak funkcjonuje i że ona nie wyszalała się na studiach i teraz nie wie, czy nie byłoby jej lepiej z kimś innym i koniecznie musi to sprawdzić.
Mąż zadzwonił po teściową aby przeprowadzić rozmowę z zaskoczenia.
Mąż zapierał się, że albo wyjadą z miasta i pójdą na terapię albo koniec.
Po godzinie rozmowy wyszło, że jedyne co może obiecać żona, to powstrzyma się od seksu z kochankiem do czasu aż podejmie decyzję z kim chce być. I wszyscy na to się zgodzili. Teraz szykują się do wspólnego wyjazdu na urlop a mąż ma nadzieję, że taka rozłąka z kochankiem uratuje ich związek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mąż w rozmowach usłyszał np. że "chcę być z tobą ale chcę cię zdradzać".
Żona nie wie że znajomi wiedzą (w tym ja) a niedługo mamy spędzić razem urlop.
#logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #zdrada i trochę #patologiazewsi #truestory
Tak wyrzucić to słabo bo w sądzie pani sędzina to jego uznałaby za winnego pewnie po takim czymś.
@d1ck: oboje ok lvl30 ona trochę młodsza
@Radoslav89: jak Boga kocham piszę prawdę. Nie byłem w stanie dłużej tego
@whitewolfik: Pisz pod tym tagiem, albo wołaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@whitewolfik: to nie żona tylko zwykła k#rew.
@whitewolfik:
Rozum temu kolesiowi pewnie mowi, rzuc, a serce mowi co innego.
Swiadomosc ze osoba bez ktorej nie widzisz kolejnego dnia robi takie rzeczy, to najgorsza meczarnia psychiczna i powiem wprost, chcialbym zeby zdrada po malzenstwie byla w jakis sposob karana. Wiem ze to co pisze moze byc glupie, ale skoro bierze sie z kims slub, to
Komentarz usunięty przez autora