Wpis z mikrobloga

@Pustulka: Ja przepraszam bardzo, że tracę Twój czas, ale jak kupuję coś to wolę się upewnić dobrze :D.
Znalazłem jeszcze do mojej kwoty Lenovo Z510, cenowo to samo co HP 450, ale na pokładzie i7-4702MQ i GeForce GT 740M. Nie będzie to lepszą opcją od tego HP 450 z i5?
@Swiezutki:
To zależy tutaj masz dysk ssd, więc też wzrasta cena, jeżeli to oczywiście fabryczna konfiguracja. Serwis i wykonanie w probooku jest pewnie lepsze, bo to taka biznesówka dla mas, natomiast z510 jest dla zwykłych konsumentów. Z 740m będziesz miał mniej problemów jeżeli chodzi o przełączanie kart, do probooka musisz zainstalować te od leshcata by się poprawiło, bo fabryczne kulują. Możesz też się rozglądać za outletowymi probookiem 650, bo to jest
@Pustulka: Żeby uściślić SSD posiadam własny ( Samsung Evo 120GB), a fabrycznie w Z510 jest zainstalowany HDD, wiem, że Lenovo ma czasami problemy jeżeli chodzi o grzebanie w środku lapa, czyli wymiane dysku, to też działa na niekorzyść ;/. Chyba jednak tego ProBooka będę brał, ale jeszcze nie jestem do końca przekonany