Aktywne Wpisy

KrzysiekBee +4
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 15.6% (589)
- Nie 84.4% (3197)
hitsmer +193

http://www.x-kom.pl/p/224629-notebook-laptop-15-6-hp-probook-450-i5-4200m-8gb-120-dvd-8750m-torba.html#
Nada się?
#laptop #pytanie
@Swiezutki: Nie
Tak
Znalazłem jeszcze do mojej kwoty Lenovo Z510, cenowo to samo co HP 450, ale na pokładzie i7-4702MQ i GeForce GT 740M. Nie będzie to lepszą opcją od tego HP 450 z i5?
To zależy tutaj masz dysk ssd, więc też wzrasta cena, jeżeli to oczywiście fabryczna konfiguracja. Serwis i wykonanie w probooku jest pewnie lepsze, bo to taka biznesówka dla mas, natomiast z510 jest dla zwykłych konsumentów. Z 740m będziesz miał mniej problemów jeżeli chodzi o przełączanie kart, do probooka musisz zainstalować te od leshcata by się poprawiło, bo fabryczne kulują. Możesz też się rozglądać za outletowymi probookiem 650, bo to jest