Wpis z mikrobloga

@twojastaraa: @jankiel7410: ja znam dwóch Ślązaków i obaj są z wyglądu naprawdę ok (a loszki ich lubią).
Gościu będzie mielił latami to, że ktoś mu coś powiedział. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, kto nigdy nie usłyszał czegoś mało przyjemnego pod swoim adresem.
Mam znajomych ,którzy wyglądają trochę tylko lepiej niż krasnal hałabała, a mieli/mają dziewczyny, to nie jest kwestia aparycji.
  • Odpowiedz
@Spoleczny: nie wiem czy trolllujesz czy co, ale co się dziwisz. Z chaty nie wychodzisz, gierzysz całymi dniami, nie pracujesz, siedzisz u rodziców, zadnych aspiracji, pomyslu na siebie. Tak, tez bym czula do siebie obrzydzenie, tylko i wyłacznie do siebie.Rusz dupe i tyle.
  • Odpowiedz
@twojastaraa: dokładnie.
Miesiąc swego życia nie miałam co robić, byłam na dziekance, szukałam roboty, jak już dostałam, to mimo że nie była super płatna, nie posiadałam się ze szczęścia, że to koniec marazmu. Nie wiem jak ludzie mogą tak wegetować.
  • Odpowiedz
@ninakraviz: no bo tak jest, jak się siedzi i nic nie robi ,to wtedy człek siedzi samemu z czarnymi myślami i jest jeszcze gorzej. I potem taki obwinia,że źle bo Polska taka sraka i owaka, bo rząd, bo rózowe takie nie dobre i mnie nie chcą.
  • Odpowiedz
@twojastaraa: bo takie osoby, odnoszę wrażenie, nie oczekują realnych rad, tylko pocieszenia, "no wiem cumplu, ja też mam p--------e, rozowe lecą na hajs, ale w tym kraju nie da się go zrobić..."

• Odpowiedz