Wpis z mikrobloga

@GOTOVE: oryginały tak :D

Sam się przesiadłem z Nautilusa Mini na Kayfuna 4 (klon za 100 zł z edymu). I jestem mega zadowolony. Grzałkę ukręciłem w 5 minut :) Smak, chmura i kop o wiele większe niż na nautilusie (przez co musiałem zejść z mocą z 6mg do 3mg) Do tego jedyne co robię to wymieniam watę raz na ~7 dni. Przy nautilusie zużywałem 3-4 grzałki miesięcznie (30-40 zł).
@GOTOVE: dla mnie to po prostu kwestia kasy :]
Przeszedłem na e-p głównie ze względu na koszta (aczkolwiek analogi mi już zaczynały śmierdzieć max ale nie umiałem przestać). I w tym momencie miesięczny koszt vapowania to 36 zł (240 ml lq) + jakieś 2-3 zł za grzałki :D Sporawa różnica względem 390 zł, które szło na analogi.
@GOTOVE: ja ostatnio zapaliłem 1 malborasa, bo kumpel nalegał przy piwie, chciał mi pokazać jakie normalne są fajne. Przeliczył się ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Lanc: Spróbuj TGT 2, bije K4 na starcie, porównuje do GT 1 którego sporo czasu używałem i jeśli brać pod uwagę oddawanie smaku to niestety taifun z kajtkiem wygrywa, leci do mnie z fuktecha taifun 2 i klon Skarabka, aż się nie mogę doczekać :D
@Kappuchu: nie mam aktualnie funduszy ;) I średnio mi się widzi uzupełnianie strzykawką ;/ To już bardziej bym się wolał zainteresować subtankiem mini albo segatankiem. Oba mają moduł rba.
@Lanc: Taifuna to można z wiadra tankować, żadnej strzykawki nie trzeba, przecież odkręca się tank i tankuje :) a subtank też czytałem że ludzie chwalą, ale jakoś mam dość już tych kajfunopodobnych parowników.