Hah, jak stawiam na randomową drużyne bo "wydaje mi się że wygra ale i tak przegra i strace skiny i od razu się z nimi pożegnam przed oddaniem ich do cs go lounge" to nagle wygrywam. Jak stawiam na pewniaka to nagle przegrywam. To jakiś znak?ᕙ( ͡°ʖ̯͡°) #csgolounge
@miret210: @Jemo: Dlatego nie ma sensu stawiać przy takich procentach. Jeżeli jest 90% - 10% no to nie dość że ryzyko sprzedania meczu jest duże to jeszcze tylko duże zakłady dają jako taki zwrot. W takim przypadku warto iść jakimś małym zakładem na zespół który ma te 10%.
@sha4ky: Właśnie potrzebowałem szybko skinów, bo zostało mi ich bardzo mało i pomyślałem, że pewne 2 euro dostane bo taki troszkę pewniaczek... taaa ( ͡°ʖ̯͡°)
@miret210: Wiesz jeżeli byłby to finał IEM , BO3 i fnatic z formą jak ostatnio to byłby pewniaczek. Ale jeżeli jest to nic nie znaczący mecz to fnatic mogło sobie odpuścić albo podłączyć specjalnie, bo wiadomo #fnaticcwele . Ale jak nie ma dowodów to nic im nie zrobią.
@sha4ky: @Jemo: Najlepsze jest to, że napisał do mnie kolega 5minut po tym jak zaczął się mecz ( kolega obstawia od parunastu miesięcy ) i poinformował mnie, że mouz wygra, bo fnatic ma z nimi 2 mecz, a teraz chce zarobić obstawiając swoimi skinami ( 91 - 9 % ) Ja do niego, że to jest niemożliwe... Odpisał po 30 minutach, że gdybym tylko do niego napisał, bym
#csgolounge