Aktywne Wpisy

thorgoth +75
Mężczyzna w klapkach twierdzący że jest Jezusem zaczepiał pasażerów poznańskiego tramwaju, kilkoro z nich uderzył "z liścia". Interweniowała motornicza, próbując wyrzucić jegomościa z tramwaju.
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne

arturooo000 +54
#gielda LOL, Polacy tylko 3-5% swoich oszczędności (gotówki) lokują na giełdzie. Okolo 73% leży sobie na kontach albo lokatach XD.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.

Od kilku dni szaleje mi Google. Najpierw wyszukiwarka nie działał (ale inne usługi Google działały). Resetowałem router, zmieniłem DNS-y na 8.8.8.8 itd. (nie wiem czy to pomogło, ale chodzi lepiej).
A teraz Youtube. Większość filmów nie działa. Tzn. ładuje się strona, ale film się nie ładuje (ewentualnie załadują się 2 sekundy i znowu staje). A niektóre działają bez zarzutu.
Co ciekawe przez stronę https://www.proxfree.com/youtube-proxy.php działają wszystkie (nawet te co nie działają normalnie).
Gdzie szukać przyczyny?
- mój komputer (raczej wątpię),
- dostawca (to mały lokalny dostawca, więc nie chcę zawracać głowy bez powodu),
- spalony most (problem z Youtube się pokrywa, ale z wyszukiwarką dzień wcześniej był problem),
- serwery Google (ale przez proxy działa).
Sprawdź na innym sprzęcie.
W UPC po spaleniu mostu podobno nie było w ogóle internetu, ale teraz już jest.
To zadzwoń. Możesz powiedzieć, że nie tylko u ciebie jest problem, ale też u innej osoby w Siedlcach.