Wpis z mikrobloga

@hashus: Badanie przez dermatologa polega na ogladnieciu skory. Jakie ty oczekujesz badania skoro to jest bardzo latwe do rozpoznania, poniewaz roznia sie one wygladem? Nie jestem pewny czy masz racje odnosnie tego, ze izotretynonina nie pomaga na kazda odmiane tradziku, ale jestem pewny, ze pomaga na ta, ktora widac u dziewczyny ze zdjecia.

Ciagle krytykujesz a nadal nie napisales nic od siebie tak naprawde czyli jakie sa wg. ciebie innego
  • Odpowiedz
@Markosek: To jest standard. Niestety już go używam grubo ponad 3 miesiące, ale powiedziała ta doktorka, że to nic nie szkodzi. To pomaga na nowo powstające pryszce, ale potem się pojawiają inne, ale ogólnie nie jest bardzo źle. Na twarzy nie mam prawie, jak posmaruję 2x dziennie to w tydzień znikają, gorzej z klatką, ale nie jest na tyle źle żebym brał tabletki.
  • Odpowiedz
@maciekawski: ja mialem z-----a dermatolog, ktora jedyne co mi dala do tabletek to p--------a pomadke na wargi. Ja do tej pory nie pije, bo to sie samo z siebie moze przyczyniac do powstawania syfow. Jak raz sie napilem troche piwa na 18 to mialem zajebiscie czerwona skore i mnie piekla takze nie wiem (po kuracji sporo).

Mi wlasnie teraz wracaja w drobnych ilosciach i smaruje tym antybiotykiem, ale to takie
  • Odpowiedz
@Kliko: to pryszcze są brzydkie, pod nimi nie ma sie do czego przyczepić :d to sprawa przejściowa, nie ma ich wbudowanych na stałę. co do cery - to nagminny przypadek ogólnie u ludzi, na twarzy skora jest cieńsza, bardziej widać naczynia krwionośne
  • Odpowiedz
@ultramaryna0:

to pryszcze są brzydkie, pod nimi nie ma sie do czego przyczepićić :d

Czekaj czekaj. Myślałem, że oceniamy urodę kobiety? To jednak oceniamy pryszcze? Pryszcze to część jej wyglądu, nieważne czy są one tymczasowe. Nie można ocenić jej urody, pomijając niektóre elementy.
  • Odpowiedz
@Kliko: zależy od punktu widzenia, dla mnie uroda to rzecz wrodzona, pryszcze do niej nie należą
a co do tapety - to jest mit, że niszczy skórę :) tylko jak się makijażu nie zmywa to może zrobić coś złego
  • Odpowiedz
  • 1
@platkiowsiane: no bo ona na bank nie poszla z tym do dermatologa... Chlopie gadasz jakies bzdury, kazdemu od razu wciskaj tetracykline czy jak to sie tam zwie i narazaj go na skutki uboczne. Znam wiele przypadkow i ogolnie pieprzysz bzdury. Pozdrawiam
Ps. Moze wlasna klinike otworz skoro umiesz kazdego wyleczyc?
  • Odpowiedz