Aktywne Wpisy

Krznl +57
Wiecie co? Nikt nie pytał ale sobie mogę pisać co chce - jestem niesamowicie szczęśliwa, że mam mojego męża. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕ•ᴥ•ʔ
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po
kominZblachy +127
Odebrałem dziś poród bo mnie prosiła ciocia lvl 70+
Czy można mnie nazywać ojcem chrzestnym czy też matką chrzestna bo ucieliła się cieliczka
Czy można mnie nazywać ojcem chrzestnym czy też matką chrzestna bo ucieliła się cieliczka
źródło: temp_file8494969919489545056
Pobierz

źródło: comment_j8fq5ndzOyyb1YzOFZug47kzKe762QQK.jpg
PobierzCiagle krytykujesz a nadal nie napisales nic od siebie tak naprawde czyli jakie sa wg. ciebie innego
@ultramaryna0:
Tak.
Mi wlasnie teraz wracaja w drobnych ilosciach i smaruje tym antybiotykiem, ale to takie
Czekaj czekaj. Myślałem, że oceniamy urodę kobiety? To jednak oceniamy pryszcze? Pryszcze to część jej wyglądu, nieważne czy są one tymczasowe. Nie można ocenić jej urody, pomijając niektóre elementy.
a co do tapety - to jest mit, że niszczy skórę :) tylko jak się makijażu nie zmywa to może zrobić coś złego
źródło: comment_VZuYeDwuOb5Ue8ZMmerIBnd5rQVIZaYJ.jpg
PobierzMuszę cię zmartwić.
Faceci tak na to nie patrzą.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ultramaryna0: Czyli nie ma wpływu na pogorszenie, albo utrzymanie takiego stanu?
Ps. Moze wlasna klinike otworz skoro umiesz kazdego wyleczyc?