Aktywne Wpisy

simpiara +158
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Miej prace. Mieszkaj w miescie w ktorym zawsze chcialas mieszkac.
Zarabiaj. Miej czas na zabawe, odpoczynek itd.
Szczesciara mowio
A nieprawda
Forever alone a raczej od momentu gdy swinia.jpg zostawil cie po 3 latach bez slow wyjasnien.
Poczucie wlasnej wartosci poziom -1.
Codziennie mysl o tym ze czas plynie a ty sama.
Boj sie ze juz zawsze tak bedzie.
Wszystkie sylwestry walentynki i piatki wieczorem bede spedzac sama. Super.
Milosc istnieje w filmach i tanich lekturach.
Kto hejtuje niech zamilknie.
#feels
Lzy zalewaja mi oczy i nie dam rady pisac ;( :p
Idź spać, zbudź się rano, i zrób wszystko inaczej niż zwykle. Ciesz miskę do wszystkich, zamiast jechać autobusem to się przejdź, zamiast ubrać szary płaszcz to włóż kolorowy, zamiast po pracy iść na zakupy, to skocz do kafeki bez standardowych znajomych. Wsio ryba, wywróć to i owo -
Chcesz poznać faceta i idziesz.... na zumbę?!
Kolejna z tych co do Pizza Hut chodzą na
A czmy sie rozni zumba od salsy o ktorej mowisz
nie musisz tu pisac na sile
Salsa z kolei to normalny kurs tańca, wyjazdy integracyjne etc. By salsa miała sens to musi być mniej więcej 50/50 kobiet i mężczyzn, masz okazję "obtańczyć" i nieco poznać szerszą liczbę samców.
Z kolei zumba nawet jak same babki przyjdą to jest spoko i wszystko sie kręci. Każdy godzinę poskacze i do
No wlasnoe pomyslow w tej kwestii mi brak. I dlatego pisze. W innych sferach zycia jest okej wiec noe szukam porad
Cóż, myślę, że dostałaś sporą dawkę przyziemnych pomysłów od tu zgromadzonych. Czy coś z nich wdrożysz pozostaje tylko w Twojej gestii.
Dobrej nocy.
PS Wina NIGDY (podkreślę - NIGDY) nie leży
Co do winy. Jasne. Nie lezy po jednej stronie ale jest roznica miedzy np tym ze ktos notorycznie klamie a t ze duga strona nie ma czasu dla kogos no pracuje
Komentarz usunięty przez moderatora