Wpis z mikrobloga

Skoncz studia. Dobre studia a nawet bardzo dobre.
Miej prace. Mieszkaj w miescie w ktorym zawsze chcialas mieszkac.
Zarabiaj. Miej czas na zabawe, odpoczynek itd.
Szczesciara mowio
A nieprawda
Forever alone a raczej od momentu gdy swinia.jpg zostawil cie po 3 latach bez slow wyjasnien.
Poczucie wlasnej wartosci poziom -1.
Codziennie mysl o tym ze czas plynie a ty sama.
Boj sie ze juz zawsze tak bedzie.
Wszystkie sylwestry walentynki i piatki wieczorem bede spedzac sama. Super.
Milosc istnieje w filmach i tanich lekturach.
Kto hejtuje niech zamilknie.
#feels
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@keep_calm_and: widzę, że jesteśmy prawie rówieśnikami

Może zrób rachunek sumienia - co robisz by kogoś poznać? Czasmi warto wyjść ze swojej strefy komfortu. Zapisać się na salsę, do DKFu czy pojechać samemu na 2 tyg. na Ibizę :)
  • Odpowiedz
@keep_calm_and: Ale nie jesteś garbata, bez nogi i czasem golisz się pod pachami? IQ powyżej delfina? To jest gdzieś problem w takim razie ;-) . Imho za bardzo się spinasz, przechodzi z czasem, ale trzeba chcieć. I zadałbym sobie pytanie, czy na pewno stawianie celów typu "być z kimś przed 30-tką" jest odpowiednim podejściem. To nie sport.
  • Odpowiedz
  • 0
@valdo: nie mam 29lat. Po prostu 30 (za pare lat) jawi mi sie jako ta granica do ktorej jak zawsze sadzilam nawet najwieksze przegrywy powinny miec juz ulozone zycie. Nigdy nie bylam przegrywem a okazuje sie ze jednak nim jestem. Nie wierze juz w to ze bede miec rodzine. I na sama mysl o tym chce mi sie plakac
  • Odpowiedz
  • 0
@awaryjan: nie uwazam ze gdzies tkwi problem. Po prostu nie vylo mnie w odpowiednim momemencie w dobrym miejscu i nie poznalam tego kogos. Jak widze szczesliwe pary to wiem ze po prostu los im postawil soebie na drodze i nie sadze ze gdyby ona nie byla z nim to i tak by byla tak samo szczesliwa z innym. Niekoniecznie. Po prostu miala to szczescie
  • Odpowiedz
@keep_calm_and: Daj żyć :-) . Z takim podejściem przestraszysz każdego. Po pierwsze - bycie z kimś to nie obowiązek. Po drugie - jak sama tego dobrze nie rozegrasz, to samo się nie zrobi. No, czasem się zdarza, ale tak czy owak sugeruję pomagać swoim marzeniom. Skoro jesteś na tyle ogarnięta, że generalnie realizujesz postawione sobie cele (studia, miejsce zamieszkania itp.), a z tym sobie nie radzisz, to robisz coś albo
  • Odpowiedz
@keep_calm_and: ja mam równo 30, też kiedyś myślałem tak jak Ty, że na 30. urodziny to już rodzinka i te tematy; było blisko, ale spieprzyło sie na samym finiszu. Do dziś do końca nie wiem dlaczego.

O tym co działo sie później wolałbym publicznie nie mówić, ale w końcu pozbierałem się do kupy. Przemyślałem sobie kilka spraw i doszedłem do momentu w którym miałem wokół siebie grono pozytywnych ludzi, a
  • Odpowiedz
  • 0
@valdo: ale tu nie chodzi o to ze mi sie z kims teraz nie uklada. A o to ze nawet noe mam nikogo na oku. A jak mam to ta osoba nie ma mnie na oku. Lub jest juz zajeta. A ja nie rozbijam zwiazkow.
  • Odpowiedz
@keep_calm_and: "Niebrzydkość" drastycznie ułatwia pewne sprawy. Jak brak Ci tego przymiotu, to masz przed sobą sporo więcej do roboty. Nie przeskoczysz. Z praktycznego punktu widzenia pytanie ma ogromne znaczenie, ale w tym momencie odpowiedź nie jest kluczowa ;-) .
  • Odpowiedz
  • 0
@awaryjan: nie zgadzam sie. Moze na wyrwanie w dyskotece ma wplyw wyglad ale jal np para sie zapoznaje przez znajomych to wcale jakos najpiekniejsze dziewczyny wcale nie sa tymi ktore zaraz maja chlopaka.
Idealem nie jest ale nie vrakuje mi noc na pierwszy rzut oka. Czesto slysze komplementy od chlopakow czy dzoewczyn
Mam dobre wyksztalcenie
Duzo osob mowi ze jestem ogarnieta rozsadna i pozadna.
Da sie ze mna pogadac na
  • Odpowiedz
@keep_calm_and: Ja tam się nie znam, ale mawiają, że samce to wzrokowcy. Łatwiej jest przedstawić swoje inne walory, kiedy najpierw komuś się wpadnie w oko. Ale zostawmy, nikomu prawa do szczęścia (jakkolwiek je tutaj definiujesz) nie odbieram. Odpowiedz sobie na to o czym mówi valdo. A mundrze chłopina mówi.

Musisz kiedyś opowiedzieć o tym "vrakowaniu mi nocy" ;-) .
  • Odpowiedz
@keep_calm_and: a może własnie dlatego jest problem bo ciągle piszesz o dobrej pracy o dobrym wyksztalceniu itd a malo kto lubi takie osoby.. w sensie ok to jest fajne ale nie zeby o tym gadac.. sam mam to samo.. mam swietne wyksztalcenie i prace itd no i niektorych to wnerwia
  • Odpowiedz