@kossi01: zapodaj sobie flasha albo zainstaluj w innej lokalizacji chroma + flash i zobacz czy się poprawia sytuacja. Może być też problem z łączem i wydajnością sprzętu, ale to gdy będziesz mieć flasha to sobie otwórz statystyki dla nerdów i obczaj dropowanie klatek.
@controll: ok będę działał dzieki .ale te jazdy mam na PC, flash najnowszy kurde ogladam filmy you tube na fulhd ,tylko ten klip nie chce sie ladowac , i tylko TEN
@controll: cyt:" Może być też problem z łączem i wydajnością sprzętu" , czyściłem ostatnio komputer i po wyczyszczeniu działa mi tylko 2gb ram czy to możne być problem?? jeśli to jest ram to JESTES WIELKI !!!!!!!
@kossi01: nie wiem czy to może być RAM, ale raczej nie. Nie jestem wróżbitą aby przepowiadać z niczego tak więc udaj się na jakąś elektrode i tam męcz tych biednych administratorów.
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
zacina przy qhd noszzzz kurde ktoś mi to wyjaśni jaki cudem?
włączcie ful HD !!!!!!!
działa mi tylko 2gb ram czy to możne być problem?? jeśli to jest ram to JESTES WIELKI !!!!!!!