Aktywne Wpisy
Cancermoon +74
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Robię #rozdajo o łącznej wartości ponad 100 zł (nagroda to przysmaki, karmy i zabawki dla Twojego zwierzaka).
Co trzeba zrobić? Pomóc mi. Jak? Bardzo prosto.
Przygarnąłem kota (samica - kocica) i nie wiem jakie imię jej nadać.
Wy wpisujecie w komentarzach imiona, które proponujecie. Możecie dać mnie do obserwowanych, a ja wybieram imię które najbardziej i się spodoba - dla tej osoby idzie jedna 'nagroda około (50zł).
Spośród obserwujących mnie osób, wylosuję drugą osobę, która także otrzyma 'nagrodę'(około 50zł) - więc wtedy nie musisz nic wymyślać ; )
No i trzecia nagroda, a bardziej drobny upominek dla osoby, która zbierze największą ilość plusów.
Poprzedni wpis, też bierze udział w zabawie.
Poprzedni Wpis
Do zwycięzców odezwę się na PW, więc miejcie je odpalone :)
Zapraszam do zabawy.
Wołam wszystkich właścicieli zwierzaków:
#koty #kot #psy #pies #kroliki #szczury #zwierzaczki #smiesznypiesek
Poniżej zdjęcie mojego koteła.
#gimbynieznajo
Fuck, z pośpiechu zapomniałem dodać, że to kotka jest :D
Imię dźwięczne, nie do pomylenia z innym słowem dla kota. No i wyobraź sobie miny ludzi, taka sytuacja, goście przyszli, wołasz "Azor! Azor!" a tu kot przychodzi.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora