Aktywne Wpisy
jaroty +343
Tłuścioch i pisiory: AAAEEEAAA NA PEWNO #!$%@? HAHA CO ZA MINISTER PIJAK UGA BUGA
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
W TYM TEMACIE UDAJEMY ŻE JEST ROK 1999
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
Robię #rozdajo o łącznej wartości ponad 100 zł (nagroda to przysmaki, karmy i zabawki dla Twojego zwierzaka).
Co trzeba zrobić? Pomóc mi. Jak? Bardzo prosto.
Przygarnąłem kota (samica - kocica) i nie wiem jakie imię jej nadać.
Wy wpisujecie w komentarzach imiona, które proponujecie. Możecie dać mnie do obserwowanych, a ja wybieram imię które najbardziej i się spodoba - dla tej osoby idzie jedna 'nagroda około (50zł).
Spośród obserwujących mnie osób, wylosuję drugą osobę, która także otrzyma 'nagrodę'(około 50zł) - więc wtedy nie musisz nic wymyślać ; )
No i trzecia nagroda, a bardziej drobny upominek dla osoby, która zbierze największą ilość plusów.
Poprzedni wpis, też bierze udział w zabawie.
Poprzedni Wpis
Do zwycięzców odezwę się na PW, więc miejcie je odpalone :)
Zapraszam do zabawy.
Wołam wszystkich właścicieli zwierzaków:
#koty #kot #psy #pies #kroliki #szczury #zwierzaczki #smiesznypiesek
Poniżej zdjęcie mojego koteła.
#gimbynieznajo
Fuck, z pośpiechu zapomniałem dodać, że to kotka jest :D
Imię dźwięczne, nie do pomylenia z innym słowem dla kota. No i wyobraź sobie miny ludzi, taka sytuacja, goście przyszli, wołasz "Azor! Azor!" a tu kot przychodzi.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora