Aktywne Wpisy

thisguy1 +1
#gielda ile pieniędzy z wypłaty przeznaczacie na inwestycje, a ile na swoje 'zachcianki' (czyt. rzeczy do hobby/komfortu, które nie są niezbędne typu nowa konsola, słuchawki, wakacje, inne fanaberie)? Zauważyłem, że ciężko mi ostatnio znaleźć balans pomiędzy czerpaniem przyjemności z życia, a oszczędzaniem i inwestowaniem.
#igrzyskabebzonow v8, 4 tydzien za nami
jest ciut lepiej niz w tygodniu trzecim ale nadal jestescie banda niewdziecznych z-------h grubasow i c---a chudniecie
W tym tygodniu zrzuciliśmy wspólnie: 40.41 kg, malo ale wieej niz tydzien temu , w sumie juz jest 284,46 kg
TOP zawodnicy igrzysk (masa w kg - ranking ogólny):
1. @pyszniarz - 8.90
jest ciut lepiej niz w tygodniu trzecim ale nadal jestescie banda niewdziecznych z-------h grubasow i c---a chudniecie
W tym tygodniu zrzuciliśmy wspólnie: 40.41 kg, malo ale wieej niz tydzien temu , w sumie juz jest 284,46 kg
TOP zawodnicy igrzysk (masa w kg - ranking ogólny):
1. @pyszniarz - 8.90
źródło: tygodnik 1.2026
Pobierz

źródło: comment_na6S8BCcwiL0EENG79shoRGfNuGDZp1l.jpg
Pobierzźródło: comment_ml7sIp2HovbZpCJsuKz3byUdCUWRwsPQ.jpg
PobierzWszystko co otrzymałem tak prywatnie , jak i służbowo przekazałem bezpowrotnie na Jasną Górę , byście wszyscy mogli być właścicielami tych osiągnięć . Nagroda Nobla została złożona w części praktycznej na Jasnej Górze ; pieniądze w szpitalu Stoczniowym , inne nagrody rozdysponowane na cele społeczne część udokumentowana część nie udokumentowana porządkujemy i ten temat .
Krajowa Komisja Wykonawcza
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Zakonczyli-kariere-ale-dorabiaja-na-wykladach-Ile-biora-za-godzine-7223947.html
źródło: comment_NsdYPoWpGSN3T0utsQKuOgxgBiALFaZD.jpg
Pobierz@lechwalesa: jak Pan to robi zarabiając 9 razy mniej?
źródło: comment_rg3ObWeL7IN1KyvI52ZZNN7oNk80i5QH.jpg
Pobierz