Wpis z mikrobloga

TESTY BETA SYSTEMU AKO "3" by orbit85

Tydzień: 1
Poziom Systemu: 0
Ilość: 4/8

Szkoda tych dzisiejszych spotkań bo jak zobaczyłem ile brakło to (,)

Na jutro 3 kupony więc wykorzystałem już 4 szanse z 8. Zobaczymy jak to będzie wyglądać jutro wieczorem.

-------------------------------------------------------
Sobota 30.01.2015

Boston Celtics - Houston Rockets
typ: Houston Rockets -6

Hull -Newcastle
typ: hull powyżej 1.5 kartki

ako:3.15

Manchester Utd - Leicester
typ: Leicester powyżej 3.5 rożnego

AS Roma - Empoli
typ: Empoli poniżej 3.5 rożnego

ako:3.47

Hamburger SV - Köln
typ: Hamburger SV poniżej 5.5 rożnego

Chelsea - Manchester City
typ: Rzuty rożne - handicap : Manchester City +1

ako:3.66

-------------------------------------------------------

Wszystkie osoby które płaczą i spamują mi na pw bądź w komentarzach jak jakiś zakład nie wejdzie najpierw niech przeczytają:
"Pamiętajcie, że są to testy beta i gracie na własną odpowiedzialność"

Wszystkich chętnych do testowanie systemu zapraszam do obserwowania ---> #typyzorbity

O co chodzi w systemie:
http://www.wykop.pl/wpis/11168528/witam-pisalem-ze-do-gry-wracam-dopiero-za-2-tygodn/

Moja historia:
http://www.wykop.pl/wpis/11117402/nowy-cel-nie-zostal-osiagniety-wiec-przydalaby-sie/

#bukmacherka
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Orbit85: poki co nie zaryzykuje kolejnych duzych pieniedzy, bo niebezpiecznie zblizam sie do zera na balansie... zebralem wiec tych 5 pozostalych spotkan do kupy i gram jeden accu 5 fold.. za 10euro.. jak wejdzie to nastepne twoje double pogram za 25 euro. Pozdrawiam i zycze powodzenia :)
  • Odpowiedz
  • 0
Ja już sobie zamknalem zakład z Chelsea, za 90% wygranej :) Kibicuje Chelsea, nie chce się stresować że mają różny
  • Odpowiedz
@orbit85 1 i 3 kupon siedzi aż miło city już ma przewagę 4 rożnych a hamburg tylko 3 rożne zrobił :DD Dzięki mistrzu lecimy dalej! ps. P--------y pech z tym leciesterem bo znowu 1 brakło to są jaja jakieś...
  • Odpowiedz