Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +92
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +1
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

1) Ludzie chętniej biorą osoby w jasnych ciuchach
2) Ludzie chętniej biorą osoby uśmiechnięte
3) Jak nie
Z tym plecakiem to też różnie. Mój trochę ważył, maszerowałem z nim przez niemieckie doliny i wzgórza, przeskakiwałem malutką rzeczkę, uciekałem z środka węzła autostradowego przez barierki i krzaki i jakoś to było do przeżycia :D
Tak myślę, że w sumie to 3 razy byłem na stopie i za każdym razem w beznadziejnej sytuacji ratowali mnie Polacy. Raz w lesie na granicy Litwy i Łotwy, raz w Holandii (spotkałem kolesia z Łodzi, który się wychował parę bloków ode
opowiadaj o tej Francji :D
Poszliśmy kawałek poboczem, zjazdem
Moim zdaniem to warto się przygotować o tyle, żeby sprawdzić trasę i wyznaczyć alternatywne, obowiązkowo
@rogal_marcinski:
a jak ze spaniem? normalnie namiot?