Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +185
Mirki, co się stało przez ostatnie powiedzmy 15 lat w Polsce z typowymi dresiarzami jak na pic related?
Jedno z silniejszych wspomnień z dzieciństwa to dresy okupujące każdy sklep spożywczy na osiedlu, stojący pod każdym wejściem do klatki schodowej na blokowiskach xD a dodam, że pochodzę z miasta, które słynęło z dresiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy już wyjechali do Holandii i UK? Wymarli tak jak praktycznie każda
Jedno z silniejszych wspomnień z dzieciństwa to dresy okupujące każdy sklep spożywczy na osiedlu, stojący pod każdym wejściem do klatki schodowej na blokowiskach xD a dodam, że pochodzę z miasta, które słynęło z dresiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy już wyjechali do Holandii i UK? Wymarli tak jak praktycznie każda
źródło: 45C68866-5B81-46E1-9BA1-0A0F2CE71832
Pobierz
drogba90 +510
Mojemu ojcu dzisiaj pyklo 45 lat pracy w jego kolchozie i z tej okazji nawet uścisku ręki kierownika nie było. No ale chlop 63 lata prawie ma no to na 2 lata jeszcze musi tam zostac do emeryturki. Ale czaicie to? 45 lat w jednym zakladzie na który narzeka odkąd tylko pamiętam.
Synek dorób se na spokojnie do emerytury najlepi w jednym zakładzie bo po co zmieniać
Trzymajta się tam ludziska w
Synek dorób se na spokojnie do emerytury najlepi w jednym zakładzie bo po co zmieniać
Trzymajta się tam ludziska w

Po over 9000 obniżkach zapłaciłem 21USD za całość. Zamówiłem 15 stycznia, dziś odebrałem.
Produkt spełnia w 100% swój cel, na kolejowych pasmach słychać obiekty położone 20-30km od miejsca w którym przebywam.
Wszystko przyszło jakimś cholernie szybkim postnl'em, choć na wishu nie podano numeru trackingowego z jakiegoś powodu. Na kopercie jest żółta naklejka po holendersku, że produkt czegoś tam nie spełnia.
Produkt wygląda zupełnie tak jak na zdjęciach przy ofercie, tyle że jest znacznie mniejszy niż się spodziewałem. Bardzo polecam komuś kto chce sobie czegoś tam posłuchać.
#wish #pokazzakupy #tracking
źródło: comment_b4lHEyPnhXLSf3keLEzEl0yDHJ9yHE1D.jpg
Pobierz@kamieniarz: Zobacz np. http://www.peter384.cal.pl/r/r.html
źródło: comment_xt51PFkPDHpeQE0php6mWBGO8djNB0Ml.jpg
PobierzOprócz 1 i kawałka 2 segmentu odbierzesz wszystko z tej listy
To jeszcze w sumie też się przyda