Wpis z mikrobloga

@mezon: jak nie zmyjesz tuszu do rzęs, który stawiam jest najczęściej używanym kosmetykiem, albo idzie łeb w łeb z pomadką, to oczy puchną troche ;c
  • Odpowiedz
to oczy puchną troche ;c

@juicebox: oj.. ja bym raczej powiedziała, że jak nie zmyjesz tuszu to.. fuj ( ͡° ͜ʖ ͡°) zero higieny i syf wtarty w poduszkę, jak można być taką fleją i nie zmywać makijażu na noc? (_)

@mezon: mój niebieski mówi, że dla niego jestem najpiękniejsza ranem. Czo ten mój niebieski to ja nawet
  • Odpowiedz
@juicebox: nie wiem o co się spinasz, ale skoro uważasz mnie za królową, bo korzystam codziennie z wacików, żeby zmyć z twarzy cały dzień to.. możesz się kłaniać do woli ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@mezon: No, bo facet i przed położeniem się, i rano i w ogóle zawsze jest brzydki, nic mu nie pomoże. Różowy pasek przy odrobinie zabiegów (a czasem i bez) może być prześliczny. Ot co.
  • Odpowiedz
@matra: @SScherzo:
Ja w internetach nie wylewam swoich frustracji jak co poniektórzy, bo jestem zadowolona ze swojego życia i nie potrzebuję. Po nikim nie jeżdżę, tylko sobie żartuję z matry - kapitana oczywistość i próżnej chwalipięty. Skomentowałam racjonalnie powyższy post, bo niech ta pierwsza rzuci kamień, której choćby raz nie zdażyło się zasnąć mając tusz na rzęsach, choćby na godzinę, albo choćby nie wiedziała jakie skutki to wywołuje.
  • Odpowiedz