Wpis z mikrobloga

@feelbeats: To z czasów jak ciorałem w strzelanki na multi, wysoka czułość, jestem już przyzwyczajony.

@D252: Jakbyś wiedział skąd wzięło się noszenie zegarka na lewej ręce, to byś nie zadawał tego pytania widząc iż mój zegarek jest elektroniczny. (:
  • Odpowiedz
Jakbyś wiedział skąd wzięło się noszenie zegarka na lewej ręce, to byś nie zadawał tego pytania widząc iż mój zegarek jest elektroniczny. (:

@xypnise: ?!?!?
Ja sam mam elektroniczny i nosze na lewej jak prawie wszyscy
  • Odpowiedz
@D252: Zazdroszczę (-:

Kiedyś zegarki mechaniczne były bardzo wrażliwe na ruchy, wstrząsy, więc nie nosiło się ich tylko na lewej ale na ręce, która mniej używasz.

Mi wygodniej jest na prawej.
  • Odpowiedz
studiowałeś? jeśli tak to co to było(związane z tym co robisz?)

@pawelpel: jak chcesz umieć robić to sam musisz zdobywać wiedzę na dany temat jak by uczyli wszystkiego na studiach to by ludzie nie mieli pracy bo każdy by to umiał. Po za tym pomyśl też tak na zdrowy rozum ktoś by uczył kogoś wszystkiego po to by sobie zrobić konkurencje na rynku pracy?!
  • Odpowiedz
@loczyn: Ludzie z branży, wyjadacze (-: Nie jest ciężki, jest mega prosty i fotorealistyczny jak przystało na pathtracer'a. Jego dodatkowym atutem jest właśnie fakt iż może połykać z sceny z milionami polygonów.

To jest kolaż.
  • Odpowiedz
To jest kolaż.

@xypnise: A już miałem padać do Twoich stóp :(

Btw podoba mi się w Twoich pracach to, że chociaż mi osobiście nie leżą to masz duży u mnie szacunek za swój styl.

Jak Ci w nowej pracy?
  • Odpowiedz
@loczyn: W maya. Przerzucam się całkowicie na pipeline maya <-> arnold. W c4d może jakąś animację walnę.

To jest bardzo przyszłościowe połączenie, bo moje ambicje nie kończą się tylko na dostaniu się do PI czy Juice.

Z pracy jestem mega zadowolony, fajne projekty, nowoczesne biuro, szefowie wyluzowani, hajs się zgadza.

No i dzięki za miłe słowa (-:
  • Odpowiedz