Aktywne Wpisy

RPK74 +186

thority +2
Jakie byście kupowali auto w 2026?
Te Mazdy mi się bardzo podobają więc pewnie na tym skończę, ale myślę nad tym jednym elementem.
Manual czy automat?
Jazda głównie po mieście z okazyjnymi wypadami w plener, głównie jednak po trasach szybkiego ruchu/autostradach, bo tak w default city zwykle jest.
#auto
Te Mazdy mi się bardzo podobają więc pewnie na tym skończę, ale myślę nad tym jednym elementem.
Manual czy automat?
Jazda głównie po mieście z okazyjnymi wypadami w plener, głównie jednak po trasach szybkiego ruchu/autostradach, bo tak w default city zwykle jest.
#auto
źródło: Screenshot 2026-03-27 115106
PobierzJaka skrzynia
- Manual 13.8% (30)
- Automat 86.2% (187)

#gloriouspcgamingmasterrace #pcmasterrace
źródło: comment_aNuEvr1YJmuZCFlbsHka6F5VyhfRMRaP.gif
Pobierz@M4ks: jasne, przyjdzie do silnej i niezależnej kobiety i będzie miauczał :P
@M4ks: jakieś wiarygodne dane by się przydały ;)
@epi: czyli tak jak wspomniani gimbomistrzowie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaż mój to nawet muchy lubił zjadać jak musiał siedzieć w mieszkaniu, a to już jednak coś
tak samo jak takie, że gry na przeciętnym PC śmigają na ultra, w 4k i 60 fpsów..
@M4ks: nie każdy, kto gra na pc chodzi do gimnazjum :)
@epi: na szczescie. Ale dziwnym trafem ci, co nazywaja sie lepszymi zwykle chodza. I owszem, kompa mozna zlozyc za kupe kasy, tylko znowu - kto takiego składa? Ci, co krzycza najmocniej o mistycznych 60 fpsach? Prosze Cie, poczytaj takie tu tematy chodza, "karta graficzna za 400zl", "czy pojdzie mi wiedzmin 3 na core 2 duo".
@M4ks: może ci, którzy bardzo lubią gry i ich na to stać ;)
a krzykaczy znajdziesz na obu