Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +369
Mój dziadek pracował, babcia nie, mieli trójkę dzieci, babcia się głównie nimi zajmowała.
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci

Sweet-Jesus +370
Żółte szkło, które widzicie na pierwszym zdjęciu ma grubość między 60 a 100 cm (wg różnych źródeł) i oddziela strefę roboczą od tzw. gorącej komory. To tam trafiają schłodzone pręty paliwowe, które następnie cięte są na dwie części.
Paliwo jądrowe nie jest bowiem w formie płynnej (ani zielonej, świecącej mazi...), jak wielu to sobie wyobraża. Są to pręty wykonane z cyrkonu, zawierające pastylki uranowe, które spędzają w reaktorze RBMK-1500 od 3 do 5
Paliwo jądrowe nie jest bowiem w formie płynnej (ani zielonej, świecącej mazi...), jak wielu to sobie wyobraża. Są to pręty wykonane z cyrkonu, zawierające pastylki uranowe, które spędzają w reaktorze RBMK-1500 od 3 do 5
źródło: 533660829_1181082670718891_6168367544301599309_n
Pobierz

xD
ZŁOTE NARTY DLA MAŁYSZA. ADAM TO ADAM. - Oskarek89
#pilkanozna
@judenlagger: beka
@Oskarek89: a może betonowe buciki
@kubulek: Aha i dlatego CR ma o dwie asysty więcej (9) niż Messi (7) w lidze xDDD
@judenlagger: np. dlatego, że Real z Cristiano zweryfikował ten nowy nieosiągalny poziom w półfinale LM, gdzie Bayern p-------ł 5:0 w tym dostał 4 brameczki na własnym stadionie z uber bramkarzem Neurem ^^
pajacerka XDDDD jeżu jak was ten Ronaldo boli
technicznie Ibra przecież nie odstaje od Messiego, nawet łysy człowiek jednego zwodu równie skutecznie wjeżdża pod bramkę
"Możecie się nie zgodzić, ale moim zdaniem gdyby w bramce Niemców podczas mundialu nie grał Neuer, ale Weidenfeller czy Ter Stegen, efekt byłby dokładnie taki sam. W całym mundialu Neuer tak naprawdę potrzebny był tylko w spotkaniu z Algierią, ale i wówczas ograniczyło się to do dwóch znakomitych wyjść poza pole karne, a nie do jakichś niebywałych interwencji
Typie kim ty jesteś skąd się urwałeś.
https://www.youtube.com/watch?v=bJnukzQUt50 1,84 wzrostu