Wpis z mikrobloga

@judenlagger: słucham? ze co, że w trakcie meczu w Bundeslidze wychodzi do połowy bo grają tam takie slabiaki ze nudzi mu się stać pod bramką?
proszę Cię, on nie jest wybitny, jest dobry, wysoki i dzięki czemu nadaje się na bramkarza, ale to co robi Ronaldo to jest poziom nieosiągalny, najlepsze statystki, masa rekordów, i liczba bramek
dlatego należy mu się balon
  • Odpowiedz
@pqp_1: Nie zapominaj o MŚ. Nie wiem jak dla Ciebie ale w ostatnim czasie to Neuer wprowadził coś nowego do piłki nożnej, nie Ronaldo. Ronaldo strzela gole, zgadzam się. Dzięki niemu Real doszedł do finału LM, zgadzam się. Ale dzięki Neuerowi Niemcy zgarnęli MŚ.
  • Odpowiedz
@pqp_1: xDDD Krystynka w swoim życiowym sezonie ma troszkę więcej bramek niż najlepszy gracz świata Messi, a podobno gra swój najgorszy xD no spoko... a jak się już te karne odliczy nurkowi to już w ogóle... a kiedy z gry ostatni raz strzeliło to chuhru co się wywraca co chwile? a no tak chyba 11 grudnia...
a już tak na serio, to niech wygra, gdzieś patrząc obiektywnie miał może lepszy
  • Odpowiedz
@pietrek16: Bo w 16 meczach Bundesligi stoi bezrobotny ?

Wszystko naprawdę fajnie, ale Neuer dotychczas swoją drużynę uratował taką postawą raz - w meczu przeciwko Algierii. Trochę mało, jak dla mnie.
  • Odpowiedz
@pietrek16: potrafi strzelać w meczach z najlepszymi drużynami
@kkarol93: przez chwile chciałem odpisać dopóki nie uświadomiłem sobie ze jesteś kibicem Barcy xD dodam że żałosny, już zapominasz jak Messi strzelał gole z karnych xD
  • Odpowiedz
@pqp_1: pamiętam, że nie po żałosnych symulkach... ja p------e strzelił gola, który g---o zmienił w finale LM i się pręży jaki on nie jest w------y, umięśniony, ale jak tylko wiatr mocniej zawieje w polu karnym to jeb trzeba się położyć
  • Odpowiedz
@pqp_1: a i jedyną żałosną osobą jesteś tu ty. bo rozmawiamy sobie o piłkarzach, a ty mi mówisz, że jestem żalosny ja p------e xD przynajmniej wiem, że moje argumenty wtedy działają jak ktoś zamiast dalej o temacie to sie p----------a do osoby, z którą rozmawia
  • Odpowiedz
@pietrek16: A ty jesteś uprzedzony do Ronaldo i nie oglądasz Realu w La Liga.

Ciężko mi zaakceptować Neuera ze Złotą Piłką, jak na dobrą sprawę nie jestem pewien czy on jest chociaż najlepszym bramkarzem. Bo Courtois i de Gea to moim zdaniem zbliżony poziom.
  • Odpowiedz
@rooger: tak się składa, że oglądam
ale dalsza rozmowa nie ma sensu po tym jak powiedziałeś

Neuer dotychczas swoją drużynę uratował taką postawą raz - w meczu przeciwko Algierii
  • Odpowiedz