Aktywne Wpisy

pewnie-kaczka +347

MG78 +761
Czas na rozdajo!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, której premiera miała miejsce 2 tygodnie temu. Zrozumieć Ramen to takie kompendium o ramenie przeznaczone dla każdego. Książka jest ładnie wydana i ma ponad 120 zdjęć więc na pewno spodoba się wszystkim fanom ramenu, kuchni japońskiej, Japonii oraz tym, którzy lubią książki kucharskie i gotowanie.
Książkę można zamówić na na Allegro oraz na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, której premiera miała miejsce 2 tygodnie temu. Zrozumieć Ramen to takie kompendium o ramenie przeznaczone dla każdego. Książka jest ładnie wydana i ma ponad 120 zdjęć więc na pewno spodoba się wszystkim fanom ramenu, kuchni japońskiej, Japonii oraz tym, którzy lubią książki kucharskie i gotowanie.
Książkę można zamówić na na Allegro oraz na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony
źródło: ksiazka-zrozumiec-ramen-m-2
Pobierz

![Wstrząsające sceny. Obcokrajowiec wymachiwał nożem w centrum Płocka [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0b5db81d70666357778ee9b0fc8ba61054ef9075612a523fd74e29bdf9c00bee,q80.png)

xD
ZŁOTE NARTY DLA MAŁYSZA. ADAM TO ADAM. - Oskarek89
#pilkanozna
I byłby spokój.
proszę Cię, on nie jest wybitny, jest dobry, wysoki i dzięki czemu nadaje się na bramkarza, ale to co robi Ronaldo to jest poziom nieosiągalny, najlepsze statystki, masa rekordów, i liczba bramek
dlatego należy mu się balon
Komentarz usunięty przez autora
a już tak na serio, to niech wygra, gdzieś patrząc obiektywnie miał może lepszy
Wszystko naprawdę fajnie, ale Neuer dotychczas swoją drużynę uratował taką postawą raz - w meczu przeciwko Algierii. Trochę mało, jak dla mnie.
@kkarol93: przez chwile chciałem odpisać dopóki nie uświadomiłem sobie ze jesteś kibicem Barcy xD dodam że żałosny, już zapominasz jak Messi strzelał gole z karnych xD
Ciężko mi zaakceptować Neuera ze Złotą Piłką, jak na dobrą sprawę nie jestem pewien czy on jest chociaż najlepszym bramkarzem. Bo Courtois i de Gea to moim zdaniem zbliżony poziom.
ale dalsza rozmowa nie ma sensu po tym jak powiedziałeś