Wpis z mikrobloga

@maniakbitcoin: bittrex raczej nigdy nie był liderem. Jeśli o liderów pytasz to wg mnie bter.com i w mojej ocenie żadna inna giełda. Ale giełda to tylko do wykonania transakcji a swoje coiny najlepiej trzymać na zimnym portfelu u siebie w domu. Sami widzicie. Wczoraj bitstamp był jutro go nie ma. Dlatego właśnie nie należy trzymać coinów na dłuższą metę na giełdach.
@Pepeo: Nie był liderem? :P Wiesz jakimi ja tam sumami i przy jakiej płynności obracałem? Był liderem po mintpalu i tego nie da się ukryć, wypromował wiele walut, scamów, dał wiele zarobić. Sobie i innym, ale przegiął z nadużyciami i zapłacił za to karę.Widzę pewną tendencję, giełdy mają swoje pięć minut co kilka miesięcy jest nowy lider a stary wylatuje lub spada z vol.
@Pepeo: po aferze z mintpalem już w żadną giełdę nie wierzę że jest uczciwa. Zraziłem się, nie przeczę że bter nieźle działa ale trend miesiąc temu i kilka wstecz wyznaczał bittrex. Wejście na bter.com to było tylko jednodniowy wzrost a właściwie kilku godzinny, nawet newsy że coś wejdzie na bter nie dawały kopa. Teraz liderem stanie się pewnie Poloniex lub bter zobaczymy raczej nowy gracz nie spowoduje że wszyscy na niego
@Pepeo: tak długo się trzymają ale mają ciągły problem. Kiedy mi zginał 1 btc na 24h skończyłem z inwestowaniem na ich platformie. Gra dla ludzi o mocnych nerwach. Korzystasz jeszcze z ich giełdy? Naprawili ten bug ze znikającymi depozytami? Kasą którą wysyłało się z konta na ich giełdę znikała.
@maniakbitcoin: Tzn mi akurat nic nie zniknęło, ale kilka razy miałem tak że musiałem interweniować by mi dokonali wypłaty. Także nie korzystam od dawna. Obecnie korzystam tylko i wyłącznie z bter.com i z żadnej innej giełdy.