Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
rio574 +117
źródło: scaled_1000050643
Pobierz

#swiadomysen #kiciochpyta
@Xanthia: Ja już się tak wyuczyłem, że pomyślę ze chce mieć, i mam, świadomy sen ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mogę robić wszyyystko, tylko jeszcze czasami się wybudzam nagle ( ͡° ʖ̯ ͡°) A słyszałaś o OOBE?
Komentarz usunięty przez autora
LD od 5 lat jak coś ʕ•ᴥ•ʔ.
@theman:
Incepcja ma to do siebie, że jest dość złożonym filmem i wprowadza wiele wątków. Bączek Cobba w zasadzie jest bezużyteczny bo wszyscy wiedzą na jakiej zasadzie działa. Talizmany innych, kryły tajemnice, które znali ich właściciele, więc nie można było podrobić w cudzym śnie tych cech.