Wpis z mikrobloga

@Aleksander_Newski: lewaki tak mają. W głębi serca czują, że coś jest z nimi nie tak więc mocno się identyfikują z grupą innych nienormalnych. Gdyby mieszali się z porządnymi ludźmi to porzucili by lewactwo a tak to tylko się wzajemnie nakręcają.
  • Odpowiedz
@Codziennie_Niskie_Ceny: 4konserwy zachowują się w zupełnie inny sposób. Po prostu kolejna wykopowa grupa, która zbiera różnych ludzi skupionych wokół jakiegoś celu. Nikt nie próbuje wszystkim na około tłumaczyć o swojej wyższości z racji samej przynależności do jakiegoś internetowego klanu. Nikt nie płodzi dziesiątek "śmiesznych" obrazków o Żydach i gojach. Normalni ludzie w internecie.

Neuropa jest w tym wszystkim chyba najbardziej podobna do wykopowej grupy nastoletnich fanów chińskich bajek z depresją.
  • Odpowiedz
@WlasciwosciBetonu: To oczywiście wszystko przypadek, że ludzie akurat tacy ludzie muszą na każdym kroku podkreślać swoją przynależność do internetowego spędu.

@4konserwy: Mi to obojętne. Ale widać, że ta obecna grafika i podpis zostały zrobione najpewniej dla ośmieszenia.
  • Odpowiedz
@bruceivins: Po pierwsze rzeczy o których piszesz istnieją realnie. A neuropa to wymysł wykopu. Po drugie to nie jest jednostkowy przypadek, a cała dość liczna grupa ludzi, który praktycznie bez przerwy opowiada skrajnie powtarzalne dowcipy o Żydach i próbuje przekonać wszystkich i siebie o swojej wyższości. Czasem werbalnie, czasem przez tego typu obrazki. Tego jest zdecydowanie za dużo żeby traktować to tylko jako żart.
  • Odpowiedz
Tego jest zdecydowanie za dużo żeby traktować to tylko jako żart.

@Aleksander_Newski: Też mnie to rozśmieszyło :) W ogóle mam wrażenie czasem, że neuropa jest Twoim najgorszym koszmarem życiowym.
  • Odpowiedz