Wpis z mikrobloga

@Aleksander_Newski: Widzisz - różnie ludzie patrzą. Ja natomiast uważam, że duża część z nich to bardzo wartościowi użytkownicy, a zepsucie - szczególnie jaskrawe na głównej upatruję w skumulowaniu się na wykopie użytkowników o poglądach konserwatywnych. Nie jestem jakimś wielkim wrogiem np. Korwina - sam na niego często oddaje głos, ale tu nie ma żadnej równowagi, a mnóstwo jest treści o zerowej wartości merytorycznej - wykopanej tylko ze względu na zgodność
  • Odpowiedz
przecież to są pasty, chyba nie traktujesz tego poważnie.

@bruceivins: Duża część z nich pisze też o tym w dyskusjach, zupełnie na poważnie. Zresztą pasta powtórzona 100 razy staje się prawdą. ( ͡º ͜ʖ͡º)

no jakoś nie pamiętam. W tym wpisie gdzie wspomniałeś o płaszczu sam się udzielałem i
  • Odpowiedz
@neib1: A jak nazwiesz ludzi, którzy w internecie zupełnie na poważnie jako argumentu używają zdań typu "skoro wydaje mi się, że zarabiam więcej niż twoi rodzice, to nie masz racji". Albo "znajdź sobie lepiej dziewczynę"? Zwłaszcza, ze na ogół ci ludzie są przeciwieństwem rzeczy, o których sami piszą ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski: To są głupoty, które oceniam negatywnie, ale takie rzeczy można wyciągać od różnych użytkowników z różnych stron, więc moim zdaniem to trochę nie ma sensu. Z samych wypowiedzi sportinga można uformować pomnik skrajnego chamstwa. Tylko takie wyciąganie nic nie zmienia. Myślę, że i z mojego profilu można stworzyć niezłą wiązankę durnego plucia na innych. Kwestia perspektywy.
  • Odpowiedz
@neib1: Za pierwszymi razami może to i głupoty. Ale kiedy ci sami użytkownicy piszą bardzo podobne kwestie n+1-wszy raz to przestają one być przypadkowymi docinkami i można już budować wnioski na ich temat z tego powodu. Zawsze mi się wydawało, że inteligentny człowiek nie musi na każdym kroku pisać o swojej inteligencji. Bo wtedy albo czuje się mocno niedowartościowany. Albo z inteligencją nie ma wiele wspólnego.
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski: Jak wspomniałem to właśnie kwestia perspektywy. Gdybym chciał podawać przykłądy jak to wygląda od drugiej strony - nie musiałbym daleko szukać - komentarz nade mną już masz głupie docinki, które też wcale rzadkością nie są.
  • Odpowiedz