Wpis z mikrobloga

The Equalizer 10/10, dawno nie widziałem tak dobrego filmu, ciekawy, dobra akcja, trzyma w napięciu, dobra muzyka, Denzel jak zawsze mistrzowski, godny następca Man on Fire.

#film
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RoHunter: zauważyłem, że ludzie oceniają ten film albo bardzo wysoko, albo poniżej średniej. Kilku znajomych obejrzało i było zachwyconych. Za to w piątek usłyszałem od kolegi z pracy, że to "taka bajka...".
  • Odpowiedz
@RoHunter: serio serio, chciałem dobry film akcji i dostałem dobry film akcji. Masz rację, że film jest przewidywalny z banalną fabułą i wręcz nadprzyrodzonymi zdolnościami głównego bohatera, ale to wszystko jest naprawdę dobrze zrobione i obejrzałem z przyjemnością. Ścieżka dźwiękowa też mi się bardzo podobała. No i jeszcze jedno - nie zasnąłem w połowie co mi się często zdarza na innych filmach.
  • Odpowiedz
@WesleyGibson: ja też tego oczekiwałem, nie jestem fanem takich filmów, ale jak wyżej- dla mnie lepszy (5/10) November Man, bez tego gadania o książkach i Denzela w koszuli wciśniętej w spodnie i ratującego grubego latynosa, prostytutkę i ogólnie każdego kogo się da
  • Odpowiedz