Aktywne Wpisy

jmuhha +38
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +178
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

policzmy się!
#android #ios #windowsphone
źródło: comment_rgpNv3mzpaZJnV8aI1bEPPdlEjORCZN7.jpg
Pobierz#tylkobada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vitalic_stamina:
Jak można być takim patolem i nie lubić fajnych rzeczy? No ja rozumiem że Android może od czasu do czasu zladżyć, ale wtedy właśnie możesz go zrutować i ulepszyć sterownik odpowiedzialny za lagi edytując parę linijek w otwartym kodzie źródłowym! Przenieść obraz z telefonu do telewizora bezprzewodowo, ustawić sobie zmianę poziomu jasności podczas przesuwania palcem po status barze,
źródło: comment_dZnN7oVVcwPyrJTS4IbXjRY0zD1Bkfsr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Najlepsze jest to, że dosłownie zawsze gdy podaje mi ten telefon bym do kogoś zadzwonił, podczas wpisywania numeru telefon się zawiesza.
...podczas wpisywania numeru. Rozumiesz
źródło: comment_U2LM8Zk4HODn0oIla3uLeDrjRNk47ZOA.jpg
Pobierz@joookub: albo ma lipną kartę pamięci i na niej trzyma wszystkie programy ( tak wiem android tego nie potrafi ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) co powoduje zawieszanie telefonu, albo ma to co ja miałem czyli starą kartę sim wyciętą nożyczkami która powoduje błędy. Jak bez