Aktywne Wpisy
jestembutem +4
Czy są tu jacyś ludzie 35+?
#kiciochpyta
#kiciochpyta
sruba_m3 +41
Eh, myślałem że ta cała kobieta nieidealna jest niejako równowagą dla głupoty mentora, ale widać sprany łeb przez social media i wrzucanie zdjęć noworodka motzno xD są siebie warci
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
źródło: image
Pobierz

Oczywiście, dobrze pamiętam. Komisja skrutacyjna liczyła głosy, a przewodniczący Korwin-Mikke przeprowadzał w tym czasie pozostałe głosowania, przy czym za obowiązujące przyjmował tylko te ze "znaczącą większością", by pozostałe powtórzyć już po powrocie komisji.
Ogłoszono, że kolega Oziębło otrzymał absolutorium. Kwestia ta rozbijała się o to, czy należy głosy wstrzymujące/nieważne sumować do bazy, od której liczy się potrzebne 2/3 czy ich nie sumować. Jako że sprawę tę mógł rozstrzygnąć tylko SN, przewodniczący zadecydował o tym, że Konwent wpisze do protokołu opcję nie sumowania i ogłosił, że kolega Oziębło absolutorium dostał.
Warto zaznaczyć, że zarówno Komisja Skrutacyjna, jak i Sąd Naczelny składają się w dużej mierze z osób ze środowiska Konwentyklu, które ten Konwent najzwyczajniej w świecie przegrało, więc naturalnie - ogłosiło nieważność.
Pretensje do Pana o działanie przeciwko Prezesowi JKMowi wysunięto nie tylko na podstawie zawiadomienia do prokuratury, w którym swoją drogą wyraźnie napisano:
#wbc #2zdrajcy