Aktywne Wpisy

wykop +28
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +7
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

@botul: Zaklep mi tam jakąś dobrą matę do medytacji :)
Ja po bani LSD, które brałem dwa razy, spędziłem czas przy komputerze, od 22-5 gdzieś mnie trzymało.
Przy PC było spoko, grałem sobie w różne gry, powykręcało mnie powykrzywiało,
@Niczyji: To raczej nie było LSD, jeśli cię tylko "powykręcało, powykrzywiało, inaczej sie siedziało" ktoś ci
Nikt mi nie wcisnął czegoś, bo to było z Silkroadu, 100% lsd, po prostu nie była to wielka dawka, a i tak się starałem by siedzieć tylko przed kompem i nie o---------ć, bo współokator był za ścianą:)
@Niczyji: No z tego co ja słyszałem to Aco działa słabiej niż LSD ;) Chociaż nie próbowałem, to już nic nie mówię :D
tak to jest prawda, człowiek się zmienia na jakiś czas~ pól roku około, po prostu dostrzega się różne dodatkowe rzeczy na co wczesniej się nie zwracało uwagi, taki jak by dodatkowy kabel w mózgu ktory ci dostarcza dane
@zoozgive: boisz się, że zrozumiesz, że oszukiwałeś sam siebie czy co? Jak nie jesteś otwarty to otwartość i tak na Ciebie nie spłynie. Nie znajdziesz w kwasie niczego czego nigdy w sobie nie miałeś.
Jeżeli zaczniesz wątpić, to znaczy, że tę wątpliwość miałeś już w sobie.
@zoozgive: rozumiem, że kiedy coś zrozumiesz np. w szkole/w trakcie związku to dzień później jesteś na siebie zły, że się zmieniłeś?
Sobą jest się tu i teraz. To tak jakby zarzucać sobie, że wczoraj byłeś kimś kim nie jesteś teraz.
Twoje zdanie na temat psychodelików jest bardzo typowe - boję się, że coś mnie zmieni i wrócę
Zrozumiałem, że życie jest dwubiegunowe - raz zachwyca swoim ogółem, a raz rzuca na kolana swoim detalem. Każda z tych rzeczy zasługuje na doświadczenie. Nie zbudujesz go jednak bez