Aktywne Wpisy

IntruderXXL +209
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +147
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

Odebrałem dzisiaj swoją paczkę z #wykopoczta. Wiedziałem, że wylosował mnie Mirek, więc spodziewałem się jakiejś zwykłej przesyłki w worku albo pudełka oklejonego taśmą. Paczka była większa niż moje wyobrażenia. Już mogłem się cieszyć, że nie dostałem breloka Lego ( ͡° ͜ʖ ͡°). Po rozpakowaniu okazało się, że w pudełku jest drugie pudełko ładnie opakowane w papier i do tego z kokardą. Zrobiło mi się miło, że ktoś włożył w to tyle czasu i swojej pracy.
Mirek mnie wystalkował i wiedział co lubię. Są słodycze, są karty dla prawdziwego mężczyzny, trochę witaminek i piwko, które na pewno się nie zmarnuje :)
Nie ma fotorelacji z rozpakowywania, bo zdjęcia robiłem cyfrówką, a dopiero później się zorientowałem, że od jakiegoś czasu nie mam czytnika, żeby zgrać zdjęcia.
Dzięki :) Wesołych Świąt.
źródło: comment_NgBdviPtlkruPxqfZOuf2GWHGDoEVrqC.jpg
Pobierz@n0rex: to p--o jest bardzo dobre :D