Wpis z mikrobloga

O k-----e Mireczku @n0rex, dowaliłeś z tymi kartami ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie pozostaje mi nic innego jak rzeczywiście bajerować różowepaski przy ich pomocy :)

Odebrałem dzisiaj swoją paczkę z #wykopoczta. Wiedziałem, że wylosował mnie Mirek, więc spodziewałem się jakiejś zwykłej przesyłki w worku albo pudełka oklejonego taśmą. Paczka była większa niż moje wyobrażenia. Już mogłem się cieszyć, że nie dostałem breloka Lego ( ͡° ͜ʖ ͡°). Po rozpakowaniu okazało się, że w pudełku jest drugie pudełko ładnie opakowane w papier i do tego z kokardą. Zrobiło mi się miło, że ktoś włożył w to tyle czasu i swojej pracy.

Mirek mnie wystalkował i wiedział co lubię. Są słodycze, są karty dla prawdziwego mężczyzny, trochę witaminek i piwko, które na pewno się nie zmarnuje :)

Nie ma fotorelacji z rozpakowywania, bo zdjęcia robiłem cyfrówką, a dopiero później się zorientowałem, że od jakiegoś czasu nie mam czytnika, żeby zgrać zdjęcia.

Dzięki :) Wesołych Świąt.
kavec - O k-----e Mireczku @n0rex, dowaliłeś z tymi kartami ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie pozostaje...

źródło: comment_NgBdviPtlkruPxqfZOuf2GWHGDoEVrqC.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@n0rex: o przybij 5, mi jeszcze zostało z takiej pracy 3 talie bicycla, których absolutnie nie potrzebuję. Praca w sklepie z planszówkami to straszna praca, zwłaszcza dla wypłaty :/
  • Odpowiedz