Aktywne Wpisy

Salido +243
Minął 21. (z 66) dzień wakacji.
Najtragiczniejszy dzień tych wakacji
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 11 wypadków śmiertelnych w których zginęło 12 osób.
93
Najtragiczniejszy dzień tych wakacji
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 11 wypadków śmiertelnych w których zginęło 12 osób.
93
źródło: 1-453841-6
Pobierz
PiotrFr +25
Mariusze węszą kolejny spisek producentów po suvach i elektrykach.
Oczywiście ta "klasyczna motoryzacja" to koniecznie R4, najlepiej w klekocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
Oczywiście ta "klasyczna motoryzacja" to koniecznie R4, najlepiej w klekocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000022423
Pobierz

Patrzę na #tvpinfo i czuję jak rośnie mi nowotwór w mózgu. Siedzi jakaś dziewczynka lat 20 parę i wymądrza się na temat małżeństwa i budżetu domowego.
I powtarza jak mantrę, że małżeństwo to umowa, że wszystko jest wspólne, że o pieniądzach decyduje się razem, że nie ważne że facet zarabia, połowa należy do kobiety (sic!) (jak q--a do kobiety, sekundę wcześniej mówiła że wspólne).
I się p---a nie zająknie nawet sekundę, że w oparciu o tą umowę kobieta ma takie same prawo i obowiązek z---------ć na to wszystko ...
____
#logikarozowychpaskow #emancypacja #rownouprawnienie
Oglądanie telewizji
a jaki to nam się zbliża kryzys ekonomiczny?
i tak dla przypomnienia :)
@frytex2: z rogalem na mordzie mogę zacząć dzisiejszy dzień pracy :)
@frytex2: Zawsze znajdzie się jakiś #rozowepaski które będą ci wykazywać że to ograniczanie prawa kobiety do wyrażania się
Wiem do czego zmierzasz i zgadzam się z Tobą ... prawda jest taka że jak w każdym innym aspekcie życia tak i w kwestii pieniędzy