Aktywne Wpisy

grubson234567 +564
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Rad-X +5
Mirki, bo u mnie w pracy się kłócą, i rozsądźmy ten konflikt na zawsze
"Spanie na waleta" wg ciebie znaczy:
#kiciochpyta #glupiewykopowezabawy
"Spanie na waleta" wg ciebie znaczy:
#kiciochpyta #glupiewykopowezabawy

Komentarz usunięty przez moderatora
@Dolan: @frytex2: @rss: racja, choć co innego błąd lekarski, a co innego przeoczenie. pewnie też bym się wkurzył, że muszę teraz tracić czas na pójście do rodzinnego, ale postronni ludzie od razu dokonali osądu kompetencji lekarza i zaczęli szykować stos (co ich to obchodzi?), a przede wszystkim stwierdzono, że ta sytuacja
Potrafisz podać powód, dla którego wzór PITu musi być inny co rok? Wliczając w to sytuację, gdy w którymś roku US przestał wymagać, zdaje się, peselu (to była jedyna różnica), i w związku z tym identyczne formularze, ale z wpisanym peselem były uznawane za błędne i je odsyłano
jechałam autobusem i nagle kierowca szybko zahamował, bo wyskoczył człowiek przed pojazd. autobus miał zielone. stałam z przodu i widziałam sytuację. na co stare baby: "co za kretyn kieruje! ziemniaki wozi!" i tego typu, więc mówię, że uratował być może komuś życie, to one, że "jak się nie umie chodzić, to powinien nogi stracić!". załamałam się.
Pamiętaj, coleżanko, że chcącemu nie dzieje się krzywda. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hieronim_Berelek: to mnie właśnie smuci, ta łatwość, z którą ludzie nazywają innych kretynami. to, jacy jesteśmy ponurzy, zgorzkniali, zawistni, wiecznie w-------i.