Aktywne Wpisy
dev4space +2
Złote myśli sprzed 23 lat. O Jezu, ale nostalgłam!
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
#przemyslenia powstały po tychże wpisach, waszych komentarzach:
Walka o półeczkę
Walka o półeczkę v2
Chłopak niemiec
Studia w Opolu i Wrocławiu oddzielnie
To tylko przykłady dzisiejsze. DZISIEJSZE. Poczytajcie te komentarze. Ja poczyniłem to, zagotowałem się strasznie, teraz wylewam tutaj swoje myśli i nerwy.
Na początek krótko i dobitnie - jesteście #!$%@?, znawcy związków i kobiet. Każdy jeden "samiec-alfa", który kobiete z rana by #!$%@?ł za to że poprosiła go o śniadanie do łóżka, pieniądze będzie jej rzucał na blat kuchni tylko wtedy (rzucał, podkreślam, rzucał) kiedy wydupczy ją po zjedzeniu pokornie ugotowanej przez nią golonki. Następnie usiądzie przed TV, zacznie szydzić z TVN'u i tworzyć plany facebookowej rewolucji, a ona ma zrobic mu loda na uspokojenie - bo to jej #!$%@? obowiązek.
Przeciwstawia się, abyś robił coś co jej nie podchodzi? A to głupia, niewdzięczna #!$%@?. Rzuć ją, po co Ci ograniczająca Cie szmata?
Nie chce Ci zrobić loda? Taaa, byłemu pewnie trzaskała aż uszami klapało.
Wyszła z domu i nie ma jej godzinę? Puszcza sie z patusem, na bank.
Chce wyjechać ze swoją rodziną na wieś? Załóż jej #!$%@?ą kamere w piździe, albo porwij starego i przyciśnij konkretnie, żeby Ci na bierząco meldował co ona robi.
Wy niedojebusy mózgowe, szydzące z dziewczyny że ma chłopaka Niemca. Pewnie ten niemiec, którego dziadek NA STO #!$%@? JEDEN PROCENT #!$%@?ł Twojego dziadka, ma jeszcze mercedesa zarobionego z Unijnych pieniędzy wprost "wydrenowanych" z polski. Do tego posuwa POLKE, o #!$%@? POLKE. Być nie może, koniec narodu, polka krzyżuje się z Niemcem.
Facet od półki po iluś-tam latach związku zauważa, że laska pozwala sobie na za dużo. "O ty #!$%@? przegrywie, hehe, dałeś jej wejść na głowe, hehe, juz po tobie, ja bym tak nie zrobił, tak sądze, bo nigdy nie ruchałem, ale bym nie dał się napewno".
Chłopak zapytał się, co ma zrobić jeżeli jego dziewczyna widzi poważny problem w tym aby studiowali w innych miastach. Może to nie jest najlepsza droga pytać internetów, co poradzić - ale #!$%@? wam do tego. Co usłyszał?
"A niech #!$%@?", pisząc w skrócie. Albo "Przyszykuj sie ze będzie ją walił Erasmus przed, w trakcie, po zajęciach, na zajęciach pewnie też".
Każda kobieta to #!$%@?. Kazdy facet to maczo, ale taki rycerski maczo. Widzicie je tylko w JPG i wylewacie tutaj frustracje słabo strzepanego #!$%@?, bo nawet Pitrasia nie dała wam poczuć jak to jest włożyć. Oczywiście szanuje tą część #stuleja i #stulejacontent którzy po prostu siedzą i sobie gadają, jakby to wyrwać itp. Ale znacząca część, która już przekroczyła granicę "zgorzknienia", #!$%@? tu cuda które opisałem wyżej. Śmiertelny #!$%@? wam w dupe.
#przegryw #tfwnogf #feels #oswiadczenie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
"A niech #!$%@?"
@Chaczins: Bo powinna #!$%@?ć. Raz, że jej nie zależy na związku, a dwa, że nawet na samej sobie jej nie zależy (brak ambicji i wiary w siebie), szkoda gościa.
Walka o półeczkę
Walka o półeczkę v2
@Chaczins: A co do tych wpisów
@sebobik: sry
@UltimateCraving: #!$%@? mać, jest coś takiego jak "rozmowa" i "kompromis". Dwa słowa których tutaj nie znają - i do nich się odwołałem. Przeczytałas jeden wpis i osądziłaś że 1. Nie zależy jej na związku, 2. Nie zależy jej na samej sobie XD #!$%@? błagam.
Gościu od półek dobrze że ogarnął fakt tracenia kontroli. Teraz niech
Komentarz usunięty przez autora
@Chaczins: tu Cię mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nuwanda: a co konkretnie śmiesznego jest w tym, że podobne wnioski mają różowe?
@Mysiunia_ chciałbym zobaczyć, jak #!$%@? xd