Wpis z mikrobloga

Kolejne orędzie do tej #!$%@? części Mirko, która aż emanuje "testosteronem" i spermą uderzającą z jądra na jądro kolejno w czerep.

#przemyslenia powstały po tychże wpisach, waszych komentarzach:

Walka o półeczkę

Walka o półeczkę v2

Chłopak niemiec

Studia w Opolu i Wrocławiu oddzielnie

To tylko przykłady dzisiejsze. DZISIEJSZE. Poczytajcie te komentarze. Ja poczyniłem to, zagotowałem się strasznie, teraz wylewam tutaj swoje myśli i nerwy.

Na początek krótko i dobitnie - jesteście #!$%@?, znawcy związków i kobiet. Każdy jeden "samiec-alfa", który kobiete z rana by #!$%@?ł za to że poprosiła go o śniadanie do łóżka, pieniądze będzie jej rzucał na blat kuchni tylko wtedy (rzucał, podkreślam, rzucał) kiedy wydupczy ją po zjedzeniu pokornie ugotowanej przez nią golonki. Następnie usiądzie przed TV, zacznie szydzić z TVN'u i tworzyć plany facebookowej rewolucji, a ona ma zrobic mu loda na uspokojenie - bo to jej #!$%@? obowiązek.

Przeciwstawia się, abyś robił coś co jej nie podchodzi? A to głupia, niewdzięczna #!$%@?. Rzuć ją, po co Ci ograniczająca Cie szmata?

Nie chce Ci zrobić loda? Taaa, byłemu pewnie trzaskała aż uszami klapało.

Wyszła z domu i nie ma jej godzinę? Puszcza sie z patusem, na bank.

Chce wyjechać ze swoją rodziną na wieś? Załóż jej #!$%@?ą kamere w piździe, albo porwij starego i przyciśnij konkretnie, żeby Ci na bierząco meldował co ona robi.

Wy niedojebusy mózgowe, szydzące z dziewczyny że ma chłopaka Niemca. Pewnie ten niemiec, którego dziadek NA STO #!$%@? JEDEN PROCENT #!$%@?ł Twojego dziadka, ma jeszcze mercedesa zarobionego z Unijnych pieniędzy wprost "wydrenowanych" z polski. Do tego posuwa POLKE, o #!$%@? POLKE. Być nie może, koniec narodu, polka krzyżuje się z Niemcem.

Facet od półki po iluś-tam latach związku zauważa, że laska pozwala sobie na za dużo. "O ty #!$%@? przegrywie, hehe, dałeś jej wejść na głowe, hehe, juz po tobie, ja bym tak nie zrobił, tak sądze, bo nigdy nie ruchałem, ale bym nie dał się napewno".

Chłopak zapytał się, co ma zrobić jeżeli jego dziewczyna widzi poważny problem w tym aby studiowali w innych miastach. Może to nie jest najlepsza droga pytać internetów, co poradzić - ale #!$%@? wam do tego. Co usłyszał?

"A niech #!$%@?", pisząc w skrócie. Albo "Przyszykuj sie ze będzie ją walił Erasmus przed, w trakcie, po zajęciach, na zajęciach pewnie też".

Każda kobieta to #!$%@?. Kazdy facet to maczo, ale taki rycerski maczo. Widzicie je tylko w JPG i wylewacie tutaj frustracje słabo strzepanego #!$%@?, bo nawet Pitrasia nie dała wam poczuć jak to jest włożyć. Oczywiście szanuje tą część #stuleja i #stulejacontent którzy po prostu siedzą i sobie gadają, jakby to wyrwać itp. Ale znacząca część, która już przekroczyła granicę "zgorzknienia", #!$%@? tu cuda które opisałem wyżej. Śmiertelny #!$%@? wam w dupe.

#przegryw #tfwnogf #feels #oswiadczenie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 28
@Chaczins: Wieczna beka ze stulejmanów szydzących z kobiet. Kobiety należy szanować i tyle. Jeżeli kobieta zachowuje się jak ostatnia idiotka i karyna to takich należy unikać i po prostu ignorować. Ja spotkałem wiele kobiet które były schorowane na ciężkie #!$%@? mózgowe i szydziły ze mnie za plecami. Niemniej jednak godność i rozum człowieka nigdy mnie nie opuściły i nigdy takiej nie #!$%@?łem lepa na mordę ani też nie naubliżałem. Jak jakaś
Może to nie jest najlepsza droga pytać internetów, co poradzić - ale #!$%@? wam do tego. Co usłyszał?

"A niech #!$%@?"

@Chaczins: Bo powinna #!$%@?ć. Raz, że jej nie zależy na związku, a dwa, że nawet na samej sobie jej nie zależy (brak ambicji i wiary w siebie), szkoda gościa.

#przemyslenia powstały po tychże wpisach, waszych komentarzach:

Walka o półeczkę

Walka o półeczkę v2

@Chaczins: A co do tych wpisów
@Chaczins: Już dawno chciałam coś takiego tutaj napisać, ale nie byłabym w stanie nawet po części zrobić to tak dobitnie, jak Ty. Wypok to siedlisko największych stulejmanów a zarazem samców alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°), którzy nigdy laski nie mieli, (jak już to jakąś tępą dzidę, bo inna ich nie chciała, i na podstawie jej akcji oceniają wszystkie kobiety), ale są pierwsi do dawania porad w stylu:
@arcylarwa: Patrząc na Twoje posty i wpisy, boli mnie jeszcze #!$%@? bardziej.

@sebobik: sry

@UltimateCraving: #!$%@? mać, jest coś takiego jak "rozmowa" i "kompromis". Dwa słowa których tutaj nie znają - i do nich się odwołałem. Przeczytałas jeden wpis i osądziłaś że 1. Nie zależy jej na związku, 2. Nie zależy jej na samej sobie XD #!$%@? błagam.

Gościu od półek dobrze że ogarnął fakt tracenia kontroli. Teraz niech
@Chaczins: Za bardzo bierzesz w takim razie do siebie odpowiedzi takich ludzi, którzy mają "poczucie anonimowości". Nie mówię, że są dojrzałe czy też rozsądne, ambitne, elokwentne itd., ale trzeba po prostu wyciągać te przydatne informacje i olać resztę.
@Chaczins: oo jaki ty ogarniety. To chyba ty cierpisz na brak kobiet jak tak bardzo je idealizujesz haha przyjdzie taki czas ze i ty zaczniesz generalizowac. Spokojnie sobie gloryfikuj te sw Maryje za fakt posiadania macicy. Ja odniose sie do kolesia co ma dylemat odnosnie studiowania. Ja i inne Mirki chcialy go tylko uswiadomic co moze go czekac i zeby w zyciu nie stawial niczego wyzej jak swoj rozwoj i swoje
@NR00: Też zawsze mam bekę z rycerzyków, jeden z najgorszych rodzajów wieśniaka. W sumie szkoda, że ludzie są zbyt durni żeby uświadomić sobie, że głupota nie ma płci. I słowa pogardy dla ludzi, którzy wywołują gównoburzę przez kilka komentów randomów w necie xD Taki @Chaczins nawet cytuje, linkuje wpisy, musi mu się nudzić.

@Mysiunia_ chciałbym zobaczyć, jak #!$%@? xd