Wpis z mikrobloga

@Mombik: popieram tego pana, sam aktualnie rozwijam inne projekty niż bukmacherka i rzadko tutaj bywam, ale zawsze bekowe były jakieś prywatne wojenki prowadzone pod tym tagiem.

• Odpowiedz
@Poroniec: przy swoich typach zawsze podawales rzeczowe, cenne analizy, tym bardziej, ze byly to czesto mecze z nizszych lig, gdzie ludzie czasem nie zagladaja, a buki maja korzystniejsze kursy. cieszylbym sie, gdyby na mirko bylo wiecej takich osob
  • Odpowiedz
@Mombik: No Amen panie mombik ;) Wszystko ladnie napisales. JA za nerwowy jestem zeby tak odpisywac xD

A afery zaczely sie od tego wlasnie ze ja zaczalem prosic ludzi zeby nie spamowali pod tagie, wlasnie dlatego zeby bylo tu jak kiedys, gdzie bylo sporo fajnych typow i dyskusji, a teraz podyskutowac mozna co najwyzej o tym czy cashback placana expekcie ;)
  • Odpowiedz
@Mombik: Przepraszam na wstepie za moją pomyłkę, nie chodziło mi o mecz Buffalo, tylko Frolundy, akurat ten obstawiłem i ten nie wlazł. Przepraszam za wprowadzenie w błąd, mam tyle typów różnych, że myślałem , ze chodziło mi o ten właśnie. Przepraszam również za wrzucenie do worka wszystkich ludzi z wykobet, jeżeli ktoś sie poczuł dotknięty w jakis sposób tym, zeby zamknąć mordę to sorry. Moje pretensje kieruje tylko do dwóch
  • Odpowiedz
@Lele: Frolunda mnie troche zawiodla, ogladalem spotkanie od 2 tercji i Szwedzi od 30 minuty byli zdecydowanie strona dominujaca, no ale niestety troche kar + kwestia dwumeczu sprawila, ze nie otworzyli sie w 100%, ani nie sciagneli bramkarza, aby przez przypadek nie pogorszyc swojej sytuacji przed rewanzem u siebie. mam nadzieje jednak, ze reszta typow bedzie Ci wchodzic :) nie obrazam sie, rowniez zycze wygranych, a z kolegami porozmawiam (
  • Odpowiedz
@Lele: Wez ty juz ie nie odzywaj xD W innym wpisie pisales ze to w nocy przegrales na naszych typach. Jak Cie wysmiealismy i pokazalismy ze klamales to nagle znalazles typ z dnia (nie z nocy) ktory akurat jeden nie wszedl i mowisz ze to byl ten xD Smieszny jestes. Teraz mowisz ze jednak korzystales z nocnych typow znowu i co jednak weszly czy nie? Bo w innym wpisie pisales
  • Odpowiedz
@Perlo: korzystam z wielu typow, rowniez z waszych. tej nocy rowniez gralem, zreszta nie musze pamietac o wszystkim. Przeprosilem za pomylke.
  • Odpowiedz
@unstyle: pare dni temu skrytykowalem wasze wpisy, co sie okazalo, ze akurat mieliscie zla passe. I na mnie wpadliscie jakbym nie wiem co wam zrobil. Skoro wiecie ze kazdy sie myli, to po co probowaliscie te krytyke od siebie odrzucac? Chodzi mi o forme w jakiej sie wypowiadacie. Ja bym nie udowoadnial kazdemu ze normalnie to w listopadzie jestem zajebisty, ale teraz mi nie wyszlo i mnie oskarza jakis janusz.
  • Odpowiedz
@Lele: bo to są hipokryci po prostu,nie wiem czy tak głupi że tego nie widzą u siebie czy też po prostu tak zostali wychowani.@Perlo spamuje co kilka dni tym gównem z wykobetu jakbyśmy byli w dziale ogłoszeń a nie w tagu #bukmacherka. No ale jemu kolega @jordanos uwagi nie zwróci,takie towarzystwo wzajemnej adoracji.
  • Odpowiedz
@Mombik: ja gadałem z perlo, ogólnie mam mam zamiaru więcej się udzielać w bukmacherka na wykopie, bo nie warto, za dużo dzieci co robią pretensje, że coś nie siądzie, mam swój chat i tam tylko jestem od teraz
  • Odpowiedz
@unstyle: to wy zrobiliscie gownoburzę. Nie ja. Mnie nie kręci ta kłótnia, ja sobie gram po swojemu i grajmy dalej, anie zajmujmy się jakimiś pierdołami. Mnie poniosło, wy zareagowaliście obaj jak dzieci i na tym poprzestanmy i róbmy tak, żeby ten tag nie byłem gównem, tylko, żebyśmy byli reprezentantami najbogatszego tagu w tym serwisie ze śmiesznymi typami... to znaczy obrazxkami. Dziękuję za uwagę.
  • Odpowiedz