Wpis z mikrobloga

Witajcie mirasy, widze ze to jakis burdel sobie robi na tagu, wiec moze warto to uporzadkowac? Od pewnego czasu bardzo sporadycznie sie tutaj udzielam, bo najzwyczajniej w swiecie nie mam na to czasu, a widze, ze sporo mnie ominelo XD

Pierwsza sprawa to zaskakuja mnie jakies wojenki, ktore sie tutaj prowadza, odpowiedzcie mi co tu sie dzieje bo ja tego nie ogarniam XD jedni spinaja sie na drugich, bo jedni podaja typy i drudzy tez i teraz kto lepszy, bojowki jak przy nocnym i dziennym, albo androidzie i windows phone XD #!$%@? panowie, tak #bukmacherka obserwuje 1103 osoby, kazdy chce wygrywac i chyba nie na reke jest wszystkim, ze tu sie jakies awantury wyprawiaja. uwazam, ze @kocham-pati-3 na mirko jak i @unstyle na czacie, podaja zajebiste typy live i z pewnoscia sami o tym wiecie najlepiej po stanie swojego portfela :) sadze wiec, ze jakakolwiek "wojenka" jest tutaj conajmniej nie na miejscu, bo zupelnie nie rozumiem jej przyczyny. jakies obrazanie sie z byle powodow, pisanie 100 postow na zasmiecanie tagu, wyzwiska w komentarzach. panowie ogarnijcie sie, nie zachowujcie sie jak dzieci, wytlumaczcie sobie co tam chcecie na PW i po klopcie. a jak dalej jest problem to wrzucie sie na czarna, nie prowokujcie i tyle, wam sie nic nie stanie, a ludzie na tagu zyskaja typy, a nie gownoburze srednio co tydzien :)

druga sprawa, to wykobet, ktorego sam jestem czlonkiem i przykro mi, ze tyle wyzwisk jest na to rzucane. jak moze wiecie, albo i nie, wrocilem do typowania dopiero jakos tydzien temu, bo wczesniej nie mialem czasu na wrzucanie czegokolwiek, a wrzucane na szybko profitu nie daja. przez ten czas wszystkim zajmowali sie @Perlo oraz @unstyle i chcialbym pochwalic chlopakow, bo odwalaja serio dobra robote wstawiajac sporo typow, robiac bardzo fajny jak na darmowe typy yield oraz tworzac jakies poradniki dla poczatkujacych. ja szczerze mowiac, zajmuje sie tam tylko wstawianiem typow hokejowych. mimo tego rzucane jest mnostwo wyzwisk, jakby chlopaki robili nie wiadomo co XD wiadomo, ze nie urodzil sie nikt, kto mialby 100% trafnosci i kazdy choc troche grajacy wie, ze kazdemu zdarzaja sie gorsze dni, a mimo to yield na portalu wyglada calkiem ok. druga sprawa to spam o refy, ktory owszem moze byc uporczywy, ale np ja wstawilem sobie tag #wykobetref na czarna i mam spokoj, polecam. trzecia sprawa, to jakies oskarzenia o monopol XD. mirasy, sam pomysl powstal od mirkow dla mirkow, aby pomoc troche w obstawianiu i to wszystko. ani chlopaki, ani tym bardziej ja nie mielismy na celu tworzyc zadnego monopolu. nie wiem w ogole jak to uargumentowac, bo jest to dla mnie zarzut kompletnie bezzasadny. sam wiele razy zachecalem do wstawiania typow na mirko (np pod tagiem #typdnia , bo od tego jest ten tag, zeby sie nimi dzielic i wygrac razem.

ostatnia sprawa, to juz to osobista sprawa odnosnie tego co pisaliscie w niektorych komentarzach. moja uwage przykul komentarz @Lele ktory napisal tak "Perlo i ta cała banda z wykobet powinna zamknąć mordy, bo ani nie potrafią normalnie dyskutować, a jeszcze uwazaja sie za speców ze hoho.". Nie wiem jak chlopaki sie zachowuja, bo sam jak napisalem na samym poczatku, dosc rzadko bywam na mirko, nie zauwazylem jednak aby taka sytuacja miala miejsce. Ja sam, nie uwazam sie za zadnego specjaliste, po prostu dziele sie typami bo uwazam, ze jakies tam wiedze o tym sporcie nabylem, portfel sie zgadza, dlaczego wiec nie pomoc? Moja wiedza dziele sie nie tylko na mirko i nie tylko w formie typow. Kazdy typ staram sie jakos racjonalnie uzasadnic, odpowiadam w miare mozliwosci na wszystkie pytanie, ktore mi ktos zadaje czy to na privie czy w jakims komentarzu. Ponadto, nie wydaje mi sie, zebym z kimkolwiek na mirko prowadzil jakies konflikty, bo najzwyczajniej w swiecie nie mam na to czasu :) Dlatego tez, takie komentarze jak to, ze mam zamknac morde, daja mi troche do myslenia, czy warto sie tu dalej udzielac.

Mam nadzieje, ze nikogo nie urazilem tym wpisem, chcialbym tylko zebyscie sie mirasy troche ogarneli, bo kiedys bylo fajnie, sporo typow, a teraz sie czuje jakbym wszedl do piaskownicy XD Jest tutaj mnostwo swietnych typerow @jordanos @Perlo

@unstyle @kocham-pati-3 @Poroniec @Skibil @JanuszKarierowicz @Krupniokk @pro666full czy @macio32155 , polecam ich wszystkich :)

Pozdrawiam, Mombik

PS. @Lele moglbys mi napisac o co chodzi z typem na Buffalo? Nie mam pojecia o jakim typie napisales, bo od paru dni nic w meczu Buffalo nie podawalem :/

#bukmacherka #wykobet #typdnia
  • 21
@Mombik: popieram tego pana, sam aktualnie rozwijam inne projekty niż bukmacherka i rzadko tutaj bywam, ale zawsze bekowe były jakieś prywatne wojenki prowadzone pod tym tagiem.

@Poroniec: przy swoich typach zawsze podawales rzeczowe, cenne analizy, tym bardziej, ze byly to czesto mecze z nizszych lig, gdzie ludzie czasem nie zagladaja, a buki maja korzystniejsze kursy. cieszylbym sie, gdyby na mirko bylo wiecej takich osob
@Mombik: No Amen panie mombik ;) Wszystko ladnie napisales. JA za nerwowy jestem zeby tak odpisywac xD

A afery zaczely sie od tego wlasnie ze ja zaczalem prosic ludzi zeby nie spamowali pod tagie, wlasnie dlatego zeby bylo tu jak kiedys, gdzie bylo sporo fajnych typow i dyskusji, a teraz podyskutowac mozna co najwyzej o tym czy cashback placana expekcie ;)
@Mombik: Przepraszam na wstepie za moją pomyłkę, nie chodziło mi o mecz Buffalo, tylko Frolundy, akurat ten obstawiłem i ten nie wlazł. Przepraszam za wprowadzenie w błąd, mam tyle typów różnych, że myślałem , ze chodziło mi o ten właśnie. Przepraszam również za wrzucenie do worka wszystkich ludzi z wykobet, jeżeli ktoś sie poczuł dotknięty w jakis sposób tym, zeby zamknąć mordę to sorry. Moje pretensje kieruje tylko do dwóch uzytkowników,
@Lele: Frolunda mnie troche zawiodla, ogladalem spotkanie od 2 tercji i Szwedzi od 30 minuty byli zdecydowanie strona dominujaca, no ale niestety troche kar + kwestia dwumeczu sprawila, ze nie otworzyli sie w 100%, ani nie sciagneli bramkarza, aby przez przypadek nie pogorszyc swojej sytuacji przed rewanzem u siebie. mam nadzieje jednak, ze reszta typow bedzie Ci wchodzic :) nie obrazam sie, rowniez zycze wygranych, a z kolegami porozmawiam ( ͡
@Lele: Wez ty juz ie nie odzywaj xD W innym wpisie pisales ze to w nocy przegrales na naszych typach. Jak Cie wysmiealismy i pokazalismy ze klamales to nagle znalazles typ z dnia (nie z nocy) ktory akurat jeden nie wszedl i mowisz ze to byl ten xD Smieszny jestes. Teraz mowisz ze jednak korzystales z nocnych typow znowu i co jednak weszly czy nie? Bo w innym wpisie pisales ze
@Lele: niby nas nie chcesz obrażać a piszesz, że jaj nie mamy i cię atakujemy, a tłumaczę ci już po raz enty, że nigdy nikt nie ma 100% skuteczności i czasem są nie trafiony typy, a ty twierdzisz, że gówno specami jesteśmy, nie rozumiem cie nic
@Perlo: korzystam z wielu typow, rowniez z waszych. tej nocy rowniez gralem, zreszta nie musze pamietac o wszystkim. Przeprosilem za pomylke.
@unstyle: pare dni temu skrytykowalem wasze wpisy, co sie okazalo, ze akurat mieliscie zla passe. I na mnie wpadliscie jakbym nie wiem co wam zrobil. Skoro wiecie ze kazdy sie myli, to po co probowaliscie te krytyke od siebie odrzucac? Chodzi mi o forme w jakiej sie wypowiadacie. Ja bym nie udowoadnial kazdemu ze normalnie to w listopadzie jestem zajebisty, ale teraz mi nie wyszlo i mnie oskarza jakis janusz. A
@Lele: dobra krytyka > Widzę że że znoszeniem krytyki u ciebie słabo. Publikujesz #!$%@? typy i kto tu jest januszem buckmacherki. Ja napisałem kulturalnie i zyczylem powodzenia. Ale poziom waszych wygranych dorównuje poziomowi wypowiedzi.

Ogólnie cały tamten wpis to robienie z siebie janusza w twoim wykonaniu, perlo poniosło, ale to ty na podstawie małego okresu czasu zwyzywałeś nas. Ja kończę z toba dyskusję bo nie warto. pozdrawiam
@Mombik: ja gadałem z perlo, ogólnie mam mam zamiaru więcej się udzielać w bukmacherka na wykopie, bo nie warto, za dużo dzieci co robią pretensje, że coś nie siądzie, mam swój chat i tam tylko jestem od teraz
@unstyle: to wy zrobiliscie gownoburzę. Nie ja. Mnie nie kręci ta kłótnia, ja sobie gram po swojemu i grajmy dalej, anie zajmujmy się jakimiś pierdołami. Mnie poniosło, wy zareagowaliście obaj jak dzieci i na tym poprzestanmy i róbmy tak, żeby ten tag nie byłem gównem, tylko, żebyśmy byli reprezentantami najbogatszego tagu w tym serwisie ze śmiesznymi typami... to znaczy obrazxkami. Dziękuję za uwagę.